hits

Bloggen flytter den 16.03.2018

kommentarer

Bloggen har flyttet f.o.m. fredag 16. mars 2018!

Bloggen her har f.o.m. fredag 16. mars 2018 flyttet, og kan nå følges her videre fremover:

https://www.nettavisen.no/meninger/aksjeanalyser

Hvorvidt bloggen her på blogg.no også vil bli videreført fremover, vil bli klart i løpet av den nærmeste tiden, men for alle dere som følger med på bloggen her, ja så finner dere nå altså bloggen fremover direkte under Nettavisen ved å følge linken som nevnt ovenfor her.

Bakgrunnen for denne flyttingen av bloggen nå er som det fremgår av nedenforstående her:

Oktober 16, 2017.

Amedia kjøper Nettavisen og NA24, mens Egmont kjøper magasinene Side2 og Side 3 samt blogg.no

Egmont overtar altså Nettavisens magasiner Side2 og Side3, og også blogg.no

Du kan lese mer om dette her...

Det er altså  i denne forbindelse at bloggen her nå flytter over til å være direkte under Nettavisen sine egne faste bloggere, og hvor dere heretter finner bloggen min og Aksjeanalyser.com her:

https://www.nettavisen.no/meninger/aksjeanalyser

Arkiv med tidligere blogginnlegg vil også bli overført snart til nye bloggen som dere nå altså heretter kan følge med på ved nevnte link ovenfor her.

Ellers så vil nyeste blogginnlegg i fra meg og Aksjeanalyser.com som regel også bli å finne på Nettavisen sine Økonomi sider på NA24.

Hva gjelder statistikk og besøkstall for bloggen videre fremover, og for dem som følger litt med på slik, ja så vil altså bloggen min og Aksjeanalyser.com fremover ikke ha noen relevante besøkstall fremover på blogg.no sine egne blogg statistikker, og dette da fordi bloggen her nå altså flytter over til direkte under Nettavisen.

En egen side med statistikk for blogger under Nettavisen skal visst komme snart, og jeg vil da gi nærmere informsjon om det på bloggen når dette blir klart, og informere om hvor man fremover da kan finne slike bloggstatistikker for bloggere under Nettavisen.

Så bloggen min og Aksjeanalyser.com og alt vil være som før, men bare at bloggen heretter vil bli å finne på denne nye adressen som nevnt ovenfor her, og så vil i tillegg de seneste blogginnlegg av meg og Aksjeanalyser.com også som regel bli å finne på Nettavisen sine Økonomi sider på NA24.

Så lover jeg og Aksjeanalyser.com å levere veldig mange og forhåpentligvis gode og interessante saker og børs- og aksjeanalyser på bloggen videre i årene fremover, og til dere alle som følger bloggen, og som har vært her på blogg.no i rundt en fire års tid nå.

Velkommen skal dere alle være til nye bloggsiden her hos Nettavisen!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar