hits

Netflix-aksjen er opp 4.000 prosent

kommentarer

10.03.2018 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Netflix-aksjen, og som har steget med vanvittige 4.000 prosent de seneste fem årene, og hele 41-doblet seg på litt over fem år siden aksjen var rundt USD 8,00 i september 2012, og til fredag en sluttkurs ved USD 331,44.

Aksjen kan fortsatt ha et betydelig potensiale, og som du kan lese mer om nedenfor her i vår tekniske analyse av Netflix-aksjen i dag hos Aksjeanalyser.com.
 
 
Netflix Inc. (ticker på Nasdaq: NFLX)
 
Netflix er verdens ledende internett underholdningstjeneste med over 117 millioner medlemmer i over 190 land, som ser mer enn 140 millioner timer med TV-programmer og filmer per dag, inkludert originale serier, dokumentarfilmer og spillefilmer. Medlemmer kan se så mye som de vil, når som helst, hvor som helst, på nesten hvilken som helst internett-tilkoblet skjerm. Medlemmer kan spille, pause og fortsette å se, alt uten reklame eller forpliktelser.
 
For mer informasjon om Netflix Inc. (ticker på Nasdaq: NFLX), se her: https://ir.netflix.com/
 
 
 
«Vi har hatt et vakkert fjerde kvartal.»
 
Slik innledet strømmeselskapet Netflix sitt aksjonærbrev mandag 22.01.2018 om regnskapet for fjerde kvartal 2017. Det viste en omsetningsvekst på 32,6 prosent mens nettooverskuddet økte til 186 millioner dollar.
 
Samtidig la de frem en prognose for årets første kvartal som viste et nettooverskudd på 282 millioner dollar.
 
Resultatet for fjerde kvartal var i utgangspunktet omtrent som ventet. Men prognosen for første kvartal var høyere enn det analytikerne hadde regnet seg frem til på forhånd.
 
På forhånd var det knyttet en viss spenning til om prisøkninger i USA i fjerde kvartal skulle ha gitt negativ effekt på antall kunder, men Netflix kunne melde om sterk kundevekst både i USA og på verdensbasis.
 
Ifølge nyhetsbyrået Dow Jones hadde Netflix 110,64 millioner betalende strømmekunder på verdensbasis.
 
I tillegg til vekst i antall kunder og omsetning regner Netflix med at de skal klare å øke driftsmarginen til 10 prosent i år. I fjerde kvartal 2017 var driftsmarginen på 7,5 prosent.
 
Analytikerne venter nærmere 60 prosent økning i resultatet for 1. kvartal 2018
 
Netflix er ventet å rapportere sine resultater for 1.kvartal 2018 den 16. april 2018.
 
Det er på forhånd ventet et resultat per aksje (EPS) på 0,63 dollar, ifølge Zacks Investment Research og basert på prognoser fra 16 analytikere.
 
I 1.kvartal 2017 rapporterte Netflix et resultat per aksje (EPS) på 0,40 dollar.
 
Analytikerne venter altså i snitt hele 57,5 prosent økning i resultat per aksje for Netflix i fra 1. kvartal 2017 og til 1. kvartal 2018.
 
Store investeringer
 
Netflix investerer voldsomt i nytt innhold. For 2018 venter Netflix å investere for for mellom tre og fire milliarder dollar mer enn de har i kontantinntjening.
 
Dette vil Netflix gjøre fordi de er overbevist om at nye tunge investeringer i innhold vil sørge for fortsatt sterk vekst i inntjeningen.
 
Teknisk Analyse av Netflix Inc. (ticker på Nasdaq: NFLX)
 
Netflix viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram nedenfor).
 
En videre sterk utvikling signaliseres for aksjen innenfor denne stigende trenden, og det både på kort og mellomlang sikt.
 
Aksjen utløste nye positive signaler nylig da den brøt opp i gjennom et teknisk motstandsnivå rundt USD 285,00 (jf. dagdiagram nedenfor).
 
Aksjen møter nå lite teknisk motstand videre oppover innenfor den langsiktige stigende trenden.
 
Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen er også i kjøpssignal for Netflix, og som den har vært det meste av denne kraftige oppgangsperioden de seneste fem årene nå for aksjen.
 
Potensialet for Netflix-aksjen, og i henhold til den langsiktige stigende trenden indikeres å være opp i mot USD 600,00-700,00 på 6-12 måneders sikt.
 
Netflix-aksjen har altså mer enn 40-doblet seg de seneste vel fem årene siden aksjen var i USD 8,00 høsten 2012, og steget med rundt 4.000 prosent til en sluttkurs fredag på USD 331,44.
 
Nå indikerer altså det samlede svært positive tekniske bildet for Netflix-aksjen at den har potensiale til å kunne doble seg igjen, og i fra dagens kursnivå rundt USD 330,00 og opp til USD 600,00-700,00 i løpet av gjerne bare de neste 6-12 måneder.
 
Våre medlemmer hos Aksjeanalyser.com kunne lese vår positive analyse av Netflix-aksjen her den 27. februar 2018, og aksjen har nå steget med 14 prosent bare på halvannen uke siden vår positive analyse av Netflix-aksjen den gang.
 
For å få tilgang til alle våre omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com og StockTrendSignals.com så må man være VIP medlem.
 
 
Teknisk Analyse Netflix (NFLX):

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania - Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar