hits

Knuser børsen med aksjetips gang på gang

kommentarer
07.01.2018 - Vi hadde nylig for våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com følgende sak:
 
 
Disse tre aksjene vi skrev om i vår analyse kun for betalende medlemmer av Aksjeanalyser.com den gang den 23. september 2017, altså for bare rundt 3,5 måneder siden.
 
Ja disse tre aksjene vi tipset våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com om den gang, og som vi mente kunne bli blant vinneraksjene ved en fortsatt sterk oljepris, de har nå på bare 3,5 måneder steget med hele 45 prosent!
 
Til sammenligning så er Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) opp med mer beskjedne åtte prosent i samme periode.
 
De som valgte å satse på Aksjeanalyser.com sine aksje tips den gang for 3,5 måneder siden kan altså glede seg over en avkastning på ikke mindre enn 45 prosent på bare de seneste 3,5 måneder, og dermed mer enn fem ganger så høy avkastning siste 3,5 måneder som Oslo Børs hovedindeks som er opp med 8 prosent i samme periode.
 
Les også i fra 27.11.2017: "Mål: best i verden på aksjeanalyser"
 
De tre aksjene vi tipset våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com om i vår analysesak den 23. september 2017 var som følger og har utviklet seg slik siden den gang:
 
Kværner (+40%)
Fred Olsen Energy (+91%)
Petroleum Geo Services (+6%)
 
Les også fra i går: "Aksjetipsene som knuser børsen"
 
Når det gjelder oljeprisen og stor tro på den og energi-sektoren så har vi hos Aksjeanalyser.com lenge hatt analyser av og ment at oljeprisen og aksjer innenfor energi-sektoren kan stige kraftig fremover, som for eksempel her i et innlegg om oljeprisen her i september 2017:
 
 
Oljeprisen var den gang 06. september 2017 rundt 54 dollar per fat, mens den nå er rundt 67 dollar per fat, en oppgang på hele 24 prosent for oljeprisen altså siden vår positive analyse av oljeprisen den 06. september 2017 for fire måneder siden.
 
Les i fra 13.12.2017: "Disse aksjene kan bli vinnere i 2018"
 
Så det mangler ikke på gode aksje tips fra Aksjeanalyser.com, og hva gjelder bitcoin så har Aksjeanalyser.com hatt en lang rekke positive analyser av bitcoin de seneste tre årene, og truffet innertier på innertier med våre analyser av bitcoin i hele tre år nå, senest her den 06. desember 2017 da bitcoin var i 12.700 dollar.
 
I dag søndag kveld 07. januar 2018 handles rundt 17.000 dollar, og dermed rundt 34 prosent høyere siden vår siste av en lang rekke positive analyser av bitcoin de seneste 3 år da bitcoin den gang var rundt 350 dollar.
 
Her Aksjeanalyser.com sitt seneste innlegg om bitcoin og da kursen da 06. desember 2017 var rundt 12.700 dollar: "1 bitcoin kan om 3 år koste 4 mill."
 
Her vår første positive analyse av bitcoin for rundt tre år siden den 12. desember 2014 og da bitcoin var i 350 dollar: "Skal Bitcoin kursen til himmels igjen?"
 
 

Disclaimer:
 
Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.
 
Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.
 
Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.
 
Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.
 
Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar