hits

1 bitcoin kan om 3 år koste 4 mill.

kommentarer

06.12.2017 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på den virtuelle kryptovalutaen bitcoin, og som har hatt en vanvittig oppgang det seneste året.

Oppdatering torsdag formiddag 07. desember: Jeg og Aksjeanalyser.com anbefaler også å lese Gunnar Stavrum, ansvarlig redaktør i Nettavisen, sitt innlegg her nå torsdag formiddag rundt den elleville oppgangen for bitcoin, og som du kan lese her i dag: "Bitcoin fristende, men også farlig".

Det kan samtidig nevnes at bitcoin nå torsdag formiddag i 10-tiden har siden innlegget mitt her ble lagt ut onsdag i 20-tiden, steget i fra da 12.700 dollar til nå torsdag formiddag 14.500 dollar. Så er jeg 100 prosent enig i alt Gunnar Stavrum skriver i sitt innlegg i dag, og som det er lagt ut link til nå ovenfor her.

Bitcoin kan verken jeg og Aksjeanalyser.com, Gunnar Stavrum, eller Warren Buffet, eller hvem som helst kan umulig vite hvordan dette 'bitcoin-eventyret' ender, den kan gå i null og den kan for eksempel som jeg skrev om i mitt siste innlegg i går kveld, ja så kan den for alt hva jeg og Gunnar Stavrum eller Warren Buffet eller hvem som helst andre i hele verden kan vite, ja så kan det også hende at dataguruen og antivirus legenden John McAfee kanskje får rett i sin spådom for tre måneder siden at bitcoin prisen kan stige helt opp til 500.000 dollar i løpet av de neste tre årene.

Bitcon har nå i hvert fall tredoblet seg og steget 200 prosent nå de seneste tre måneder siden John McAfee kom med sin svært så positive spådom om hva han tror om bitcoin og prisutviklingen for denne i årene fremover.

Nedenfor her følger innlegget skrevet i går kveld onsdag 06. desember 2017 i 20-tiden:

En bitcoin koster onsdag kveld hele 12.700 dollar, og har da denne uken brutt i gjennom den 'magiske' 100.000 norske kroner grensen, og en bitcoin koster nå med dagens dollarkurs rundt 105.000 norske kroner.

Bitcoin prisen har nå da steget med vanvittige 1.200 prosent siden nyttår.

Markedsverdien for bitcoin samlet er nå på hele 200 milliarder dollar, eller rundt 1.660 milliarder norske kroner. 

Bare siden vår forrige positive analyse av bitcoin for mindre enn to uker siden da prisen for bitcoin var rundt 9.500 dollar så har bitcoin steget med 34 prosent.

Markedsverdien for bitcoin har økt med hele 50 milliarder dollar eller rundt 400 milliarder norske kroner på altså mindre enn to uker nå.

For å sette dette i litt perspektiv så er børsverdien for det største selskapet på hele Oslo Børs, Statoil, på 550 milliarder norske kroner, mens det norske oljefondet i dag er på rundt 8.500 milliarder norske kroner.

Oppdatering av dette innlegget, onsdag kl 23.50: Bitcoin har bare på de seneste fire timer i kveld siden dette innlegget ble skrevet nå steget fra 12.700 dollar og til 13.670 dollar. En oppgang på hele 7,6 prosent bare siden vårt innlegg her for rundt fire timer siden. Markedsverdien på bitcoin har da på bare fire timer nå økt med hele 127 milliarder norske kroner de seneste cirka fire timer, fra 1.660 milliarder norske kroner for fire timer siden til nå 1.787 milliarder norske kroner.

Du kan følge utviklingen for bitcoin her...

Nå skal ikke jeg og Aksjeanalyser.com være så kjepphøy og mene at jeg er en veldig profilert person, men på DN.no nylig den 28. november 2017 kunne man lese følgende rundt bitcoin: "Den er ekstremt volatil og kan stige eller falle flere hundre dollar på få timer bare på nyheter eller uttalelser fra profilerte personer"

Når Bitcoin nå på bare fire timer etter dette innlegget steg med 7,6 prosent og steg med 930 dollar på fire timer, og det var da på fire timer rundt 4.000 lesere av dette innlegget bare de første fire timer siden innlegget ble publisert. I snitt så har Aksjeanalyser.com hatt rundt 10.000 lesere av hver av våre mange positive analyser og innlegg om bitcoin de seneste tre årene.

For å sette disse tallene i et slags perspektiv (selv om det selvfølgelig ikke er slik at alle som leser Aksjeanalyser.com sine saker om bitcoin kjøper bitcoin og blir nye kunder av bitcoin), ja så hadde den digitale valutabørsen Coinbase, som er USAs største, rundt 100.000 nye kunder på en dag, og som er tidenes høyeste noensinne, torsdag rundt Thanksgiving nå for kort tid siden.

Ja hvis jeg og Aksjeanalyser.com med dette innlegget bidro til la oss si for eksempel 9,3 dollar av disse 930 dollar (så en prosent) bitcoin steg med disse fire timene, så bidro dette innlegget da kanskje med å øke den totale markedsverdien på bitcoin med ikke mindre enn kanskje da 1,27 milliarder norske kroner på bare fire timer.

Detter er selvfølgelig kun spekulasjoner og umulig å få noe klarhet rundt, og ikke noe som verken vi eller noen kan bevise, men helt utenkelig er det heller ikke at det kan være tilfelle. 

Det som imidlertid kan bevises er at Aksjeanalyser.com med sine ti positive analyser og saker av bitcoin de siste tre år (syv av dem det siste året, les mer om det lenger ned i saken her), ja at vi har hatt rundt 10.000 lesere i snitt per innlegg om bitcoin disse tre årene. Hvor mye Aksjeanalyser.com med dette har påvirket den vanvittige oppgangen for bitcoin de seneste tre år, og spesielt det siste året, ja det er umulig å vite.

Det er jo da i så fall både veldig gledelig på den ene siden for alle bitcoin eiere, men også litt skremmende på en måte hvor stor markedspåvirkningskraft man kanskje har slik..

Så kan man bare spekulere i hvor mye jeg og Aksjeanalyser.com kanskje har med disse ti positive analyser og saker om bitcoin de seneste tre årene kan ha påvirket markedsverdien for bitcoin, og som på disse tre årene har steget fra rundt 47 milliarder norske kroner for tre år siden, og til i dag rundt 1.787 milliarder norske kroner .

En økning i markedsverdien for bitcoin siste tre år da på altså på ikke mindre enn 1.740 milliarder norske kroner.

Ja hvis jeg og Aksjeanalyser.com skulle ha påvirket bitcoin kursen med disse ti positive analyser siste tre årene, og med for eksempel rundt en prosent av økningen i markedsveriden for bitcoin siste tre år på 1.740 milliarder norske kroner, ja så vil det da utgjøre ikke mindre enn hele 17,4 milliarder norske kroner.

Hvis jeg og Aksjeanalyser.com 'bare' skulle har bidratt, og etter veldig mange svært positive analyser av bitcoin gjennom de siste tre år, til ikke en prosent av verdiøkningen, men si 0,1% så vil det likevel være snakk om ikke mindre enn 1,74 milliarder norske kroner.

Konklusjonen på akkurat dette får være at med å ha vært veldig tidlig ute for allerede tre år siden med positive analyser rundt bitcoin, og med ti positive analyser og saker om bitcoin disse seneste tre årene, så har kanskje jeg og Aksjeanalyser.com bidratt til å øke markedsverdien for bitcoin med gjerne både en og kanskje flere milliarder norske kroner over disse tre årene siden vår første positive analyse av bitcoin for nå tre år siden, og som våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com kunne lese her den 12. desember 2014: "Skal bitcoin til himmels igjen?"

Bare det seneste året har Aksjeanalyser.com hatt ikke mindre enn syv positive analyser og innlegg om bitcoin, og som følger av oversikt og linker nedenfor her (pris for bitcoin ved tidspunkt for hvert av innleggene i parantes).

I løpet av dette seneste cirka ett år og Aksjeanalyser.com sine syv positive saker rundt bitcoin så har prisen for bitcoin steget fra 745 dollar, og til i dag rundt 13.670 dollar, en økning på vanvittige 1.700 prosent, og da altså en 18-dobling av prisen for bitcoin på bare litt over ett år nå:

Innlegg om bitcoin (nå i 13.670 dollar) den 06.12.2017: "1 bitcoin kan om 3 år koste 4 mill."
 
Innlegg om bitcoin (da i 9.484 dollar) den 26.11.2017: "Bitcoin nærmer seg 10.000 dollar"
 
Innlegg om bitcoin (da i 5.650 dollar) 17.10.2017: "1 Bitcoin nærmer seg 50.000 kroner"
 
Innlegg om bitcoin (da i 3.825 dollar) 16.09.2017: "Bitcoin kan 100-dobles på tre år"
 
Innlegg om bitcoin (da i 2.200 dollar) den 22.05.2017: "Bitcoin: 100 dollar investert i 2010 ville vokst til 73 millioner dollar!"
 
Innlegg om bitcoin (da i 975 dollar) den 29.12.2016: "Spådde Bitcoin til himmels: Nå har den tredoblet seg"
 
Innlegg om bitcoin (da i 745 dollar) den 18.11.2016: "Nå stiger Bitcoin til himmels igjen"
 

Her en litt morsom låt i denne sammenheng, og markedspåvirkningskraft osv.: "crazy frog - I like to move it move it"
 
For alle lykkelige bitcoin eiere, og selvfølgelig alle som ønsker det, så litt glad-musikk her fra ei søt og blid og glad dame, Linda Mertens og Milk Inc:
 
 
 
 
...og for de som ønsker å se og høre mer av denne positive, blide og hyggelige damen så mer her: "Milk Inc live in het Sportpaleis 2009/2010 Blackout & Eclipse concertreeks"
 
 

Men nå tilbake til bitcoin igjen her..

Ja vi hadde nylig hos Aksjeanalyser.com, og for under to uker siden en sak om bitcoin, og da var prisen for bitcoin rundt 9.500 dollar: "Bitcoin nærmer seg 10.000 dollar"
 
Vi skrev i vår tekniske analyse av bitcoin den gang at vi mente kursen kunne stige opp i mot 12.500 dollar på 1-3 måneders sikt. Det skulle altså vise seg at det tok mindre enn to uker.
 
Bitcoin kan stige til 500.000 dollar om tre år
 
Ifølge den amerikanske dataguruen og antiviruslegenden John McAfee så mener han, og som du kan lese mer om lenger ned i saken her, at bitcoin kan ha et potensiale til å stige helt opp til en verdi på en halv million dollar per bitcoin om tre år.


Når verdien for en bitcoin i dag er på 12.700 dollar i skrivende stund, så mener altså John McAfee at verdien på bitcoin har potensiale til å kunne hele 40-dobles i løpet av de neste tre årene.

Da John McAfee kom med sin uttalelse om bitcoin og at han mente den kunne stige til 500.000 dollar om tre år, ja det var den 13. september 2017.

Den gang var bitcoin kursen rundt 3.900 dollar.

Siden John McAfee sin uttalelse til CNBC den 13. september 2017 for bare rundt tre måneder siden så har nå altså bitcoin hele tredoblet seg på bare tre måneder.

Hvis John McAfee skal få rett i sin veldig optimistiske spådom må vi vel kunne si om at bitcoin kursen kan stige til 500.000 dollar om tre år.

Ja nå har altså bitcoin prisen hele tredoblet seg på tre måneder, og for at bitcoin nå fra dagens kurs på 12.700 dollar skal stige til 500.000 dollar så må bitcoin prisen da cirka 40 doble seg de neste tre årene.

Nå har det altså gått ett kvartal siden John McAfee kom med sin spådom om at bitcoin kunne stige til 500.000 dollar om tre år.

Det gjenstår da altså elleve kvartaler før det er gått tre år siden John McAfee sin spådom om en bitcoin pris på 500.000 dollar om tre år.

For at bitcoin skal stige til 500.000 dollar om elleve kvartaler så John McAfee skal få rett i sin spådom så trenger bitcoin prisen 'bare' å stige med 40 prosent per kvartal, og i fra dagens kurs på 12.700 dollar, i løpet av de neste elleve kvartaler fremover.

Ja så vil antivirus legenden John McAfee få rett i sin optimistiske spådom om en bitcoin pris på 500.000 dollar om tre år som han kom med den 13. september 2017.

Seneste kvartalet så har altså bitcoin hele tredoblet seg og steget med hele 200 prosent siste kvartalet.

Sett i lys av dette så kanskje det ikke er så helt umulig at godeste John McAfee kan ha en liten sjanse for å få rett i sin spådom her, når bitcon altså 'bare' trenger å stige med 40 prosent per kvartal i de neste elleve kvartaler før bitcoin prisen vil være i 500.000 dollar.

Hvis man synes det virker helt sprøtt at bitcoin ifølge noen skal kunne ha potensiale til å 40-dobles på rundt tre år, ja så anbefaler vi å lese vår sak her om bitcoin fra den 22. mai 2017: "100 dollar investert i 2010 ville vokst til 73 millioner dollar"

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Les også: "Mål: best i verden på aksjeanalyser"

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 2.995,-!

Bitcoin prisen kan eksplodere ved en eventuell krig mellom USA og Nord-Korea

Enkelte mener bitcoin kan være i ferd med å bli den nye versjonen av gull. Gull har som kjent vært 'en sikker havn' i urolige tider, og skulle det bryte ut en krig mellom USA og Nord-Korea, og som garantert vil få store konsekvenser da for hele verden.

Ja så er det gode muligheter i et slikt scenario at bitcoin kursen kan stige svært kraftig om dette skulle skje, men samme hvor mye bitcoin vi måtte ha så får vi for alt i verden håpe at ikke det bryter ut krig mellom USA og Nord-Korea, men at de klarer å finne frem til en diplomatisk løsning her.

Nå hevdes det at Donald Trump skal ha fått klar beskjed fra CIA om at han har tre måneder på seg til å løse «Nord-Korea-problemet».

Dagbladet i dag: Hevder CIA har gitt Trump Nord-Korea-tidsfrist. «Krigstrommene slår stadig kraftigere».

Saken fortsetter nedenfor annonsen her:

 

Kort om bitcoin:

 • Digital valuta som lar brukeren sende penger hvor som helst når som helst.
 • Utviklet av en person eller gruppe med psevdonymet Satoshi Nakamoto i 2008 og 2009.
 • Har ingen sentral utsteder eller kontroll.
 • Basert på krypteringsteknologi. Systemet er laget slik at det aldri kan bli mer enn 21 millioner mynter, men disse kan deles i mange deler.
 • Bygger på teknologien blockchain, som av mange regnes som det neste store for flere formål innen bank, forsikring og finans, samt det såkalte tingenes internett.
 • Ble anerkjent som en valuta i Japan i april 2017.
 • Transaksjoner er offentlige, men partene forblir anonyme.
 • Mye brukt i lyssky transaksjoner, men brukes også ved stadig flere lovlige betalinger.
 • Det er laget mange kopier av teknologien, men de fleste er lite verd.

Kort om blockchain:

 • Blockchain er den underliggende teknologien bak den digitale valutaen bitcoin.
 • En blockchain kan brukes som en digitalt distribuert regnskapsbok for økonomiske transaksjoner. En blokk inneholder et sett transaksjoner samt tidsstempel og bekreftelse som sikrer at blokken ikke kan endres uten at det oppdages.
 • Neste blokk inneholder lenke til den foregående og dennes bekreftelse.
 • Hver blokk replikeres til alle noder i et nett, slik at hver node inneholder hele regnskapsboken. Ingen er original.
 • Det er ikke behov for noen tiltrodd tredjepart som har ansvar for de økonomiske transaksjonene.

Vi var veldig tidlig ute hos Aksjeanalyser.com med positive analyser av bitcoin, og allerede her den 12. desember 2014 skrev vi om at bitcoin kunne stå foran en kraftig oppgang: "Skal Bitcoin kursen til himmels igjen?"

Den gang ved vår analyse av bitcoin den 12. desember 2014, for tre år siden, så var bitcoin prisen rundt 350 dollar. I dag er den altså steget helt opp til 12.700 dollar.

Bitcoin prisen har da altså hele 36 doblet seg siden vår første positive analyse av bitcoin hos Aksjeanalyser.com for tre år siden.

Så vet vi nå at bitcoin trenger 'bare' å 40 doble seg fra dagens nivå for at godeste antivirus legenden John McAfee skal få rett i sin spådom for tre måneder siden om at bitcoin prisen kan stige til 500.000 dollar om tre år.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 2.995,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania - Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar