hits

Aksje tar nå helt av på Oslo Børs

kommentarer
12.09.2017 - Vi hadde for kort tiden siden hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av energiselskapet Questerre Energy Corporation (ticker på Oslo Børs: QEC).
 
Nå bare rundt tre uker senere så er aksjen opp med hele 23 prosent. Aksjen endte i dag opp hele 6,52 prosent til 7,03 kroner.
 
Du kan lese vår positive analyse av Questerre Energy-aksjen fra søndag 20. august 2017 her: "Aksjen kan nå eksplodere og mangedobles"
 
 
Vi skrev i vår positive analyse av Questerre Energy (QEC) aksjen da for rundt tre uker siden, søndag 20. august 2017, blant annet:
 
"Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på energiselskapet Questerre Energy Corporation (QEC), og hvor det i uken som gikk ble utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.
 
Det samlede positive tekniske bildet for aksjen og det kraftige tekniske kjøpssignal som ble utløst for aksjen nå i uken som gikk indikerer at aksjen kan stå foran en kraftig kursoppgang på både kort og mellomlang sikt."
 
Videre så skrev vi også i vår positive analyse av Questerre Energy søndag 20. august 2017:
 
"Questerre Energy er et E&P selskap med eiendeler i Canada og USA. Hoveddelen av selskapets produksjon kommer fra Montney i Canada, hvor Questerre har potensial til å øke produksjonen betydelig over de neste årene.
 
Selskapet har også en betydelig eierandel i et stort gassfunn i Quebec, Canada, som er avhengig av godkjennelse fra myndighetene for å bli bygget ut."
 
I forkant av olje- og offshorekonferansen til meglerhuset Pareto Securities som starter i morgen, så publiserte Questerre Energy i går en selskapsoppdatering i en presentasjon. 
 
I gårsdagens nye oppdatering og presentasjon fra selskapet (forrige oppdatering var for rundt en måned siden) er det lagt til blant annet en viktig setning å merke seg, og som også HegnarOnline har fanget opp i en artikkel her i dag: "Oppdatering fra Questerre Energy: Oljemyggen har hårete produksjonsmål"
 
En viktig setning i den nye oppdateringen fra Questerre Energy, og som ble publisert i går, er følgende: - Mål om produksjon på 2.000 fat oljeekvivalenter pr dag innen tidlig 2018.
 
Dette betyr da at selskapet har som mål å nesten doble produksjonen, og det i løpet av bare rundt et halvt års tid. I 2. kvartal 2017 var nemlig produksjonen på 1.037 fat oljeekvivalenter pr dag.
 
Annen svært viktig informasjon i den nye oppdateringen fra Questerre Energy i går, og for investorer å merke seg er følgende:
 
Selskapet opplyser når det gjelder eiendelene i Jordan at ved å gå fra bruk av en engangskapsel til stålkapsel som kan brukes om igjen, kan økonomien i prosjektet bedres betydelig og redusere de tekniske kostnadene fra mellom 70 og 90 dollar pr fat til rett over 20 dollar pr fat.
 
Saken fortsetter nedenfor annonsen her...
 
 
I morgen, onsdag 13. september 2017, starter altså Pareto sitt årlige olje- og offshoreseminar, og Pareto Securities har for øvrig Questerre Energy Corporation (QEC) som en av sine fem toppvalg blant de 23 oljeselskapene de dekker.
 
Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar igjen våre tidligere positive analyser av Questerre Energy-aksjen i dag, og vi ser et stort potensiale for aksjen som vi mener kan flerdobles på gjerne bare 1-2 års sikt.
 
Questerre Energy-aksjen er for øvrig også en av våre 20 favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com for 2017, og som våre betalende medlemmer kunne lese om her i en større analysesak publisert den 25. desember 2016: "Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs"
 
Les også om flere andre av våre favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com innenfor energisektoren på Oslo Børs, og som vi presenterte flere av her i en sak den 09. september 2017: "Aksjetipsene som knuste Oslo Børs"
 
Diagram over kursutviklingen for Questerre Energy Corporation (ukediagram):

Kilde chart: vikingen.se

Disclaimer:
 
Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.
 
Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.
 
Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.
 
Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.
 
Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar