hits

Gikk ned 18 kg på to år - tjente 1,8 milliarder

kommentarer
10.09.2017 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på aksjen i slankekonsernet Weight Watchers International (ticker på NYSE børsen: WTW).
 
TV-megastjernen Oprah Winfrey har tjent vanvittige 1,8 milliarder kroner i løpet av bare to år nå etter at hun i 2015 kjøpte en 10 prosent eierandel i slankekonsernet Weight Watchers International (ticker på NYSE: WTW), og samtidig inngikk en avtale med slankekonsernet hvor hun forpliktet seg til å følge deres slankeprogram og dele resultatene med offentligheten.
 
Da Oprah Winfrey kjøpte en 10 prosent eierandel i Weight Watchers International i 2015 så gav hun rundt 43 millioner dollar (rundt 330 millioner norske kroner) for disse aksjene og eierandelen på 10 prosent i Weight Watchers International.
 
Du kan lese mer om dette fra en artikkel hos CNN Money her fra 03. Mai i år: Oprah made $110 million because Weight Watchers is hot again (Aksjekursen til Weight Watchers International har siden 03. mai 2017 og frem til i dag, steget med nesten 100 prosent på altså bare de seneste fire måneder nå. Jf. kursdiagram over aksjekursen til WTW nederst i saken her).
 
Med fredagens sluttkurs for Weight Watchers International aksjen som fredag endte i 42,36 dollar så har Oprah Winfrey sin 10 prosent eierandel i Weight Watchers International i dag en verdi på rundt 270 millioner dollar, eller rundt 2,1 milliarder norske kroner.
 
Oprah Winfrey har altså tjent nesten 1,8 milliarder norske kroner på sin 10 prosent eierandel hun kjøpte for bare rundt to år siden i slankekonsernet Weight Watchers International (ticker på New York Stock Exchange: WTW).
 
 
 
Oprah Winfrey inngikk altså en avtale med selskapet i forbindelse med kjøpet av en eierandel på 10 prosent i slankekonsernet Weight Watchers International, og hvor hun så skulle følge deres slankeprogram og dele resultatene med offentligheten.
 
Oprah Winfrey skal ha slanket seg med 40 pounds i henhold til informasjon på slankekonsernets nettsider, og som du kan lese om her: https://www.weightwatchers.com/us/oprah
 
Disse 40 pounds som Oprah Winfrey altså skal ha slanket seg nå de seneste to årene tilsvarer da en vektreduksjon for Oprah Winfrey på cirka 18 kilo.
 
Når Oprah Winfrey nå altså har tjent nesten 1,8 milliarder norske kroner de seneste to årene på sin investering i 10 prosent eierandel i slankekonsernet Weight Watchers International.
 
Ja så har altså Oprah tjent ufattelige 100 millioner kroner per kilo av disse 18 kilo hun nå skal ha slanket seg ved å følge slankeprogrammet til slankekonsernet hun for rundt to år siden kjøpte en 10 prosent eierandel i, og samtidig inngikk en avtale med selskapet om å følge deres slankeprogram og dele resultatene med offentligheten.
 
Saken fortsetter nedenfor annonsen her...
 
 
Alle vi andre som med fordel gjerne også kunne trengt å slanke oss med tilsvarende 18 kilo kan nok bare glemme å tjene så mye som en krone på dette, og vi må nok istedenfor bruke mye penger på slankekurs, slankemat og treningsstudio osv., men du verden for en motivasjon det skulle vært om man kunne som Oprah Winfrey tjent vanvittige 100 millioner kroner per kilo man slanket seg. Ja da skulle kiloene rast fort av her. 
 
Nederst i saken her følger et diagram over kursutviklingen for Weight Watchers International aksjen (Ticker på NYSE-børsen i USA: WTW) og som har mangedoblet seg nå de seneste to årene etter at Oprah Winfrey for rundt to år siden kjøpte en 10 prosent eierandel i slankekonsernet, og samtidig altså inngikk en en avtale med selskapet om å følge deres slankeprogram og dele resultatene med offentligheten.
 
Aksjekursen for Weight Watchers International har steget fra rundt 6-7 dollar per aksje da Oprah Winfrey for cirka to år siden kjøpte 10 prosent eierandel i selskapet (med også opsjon på å øke til 15 prosent eierandel), og til nå på fredag en aksjekurs på 42,36 dollar per aksje.
 
Oprah Winfrey har da altså med sine rundt 6,4 millioner aksjer i Weight Watchers International tjent enorme summer, og som nevnt her i løpet av de siste to årene nå på sin 10 prosent eierandel hun kjøpte i dette slankekonsernet i 2015.
 
Aksjen har altså nesten syv-doblet seg i løpet av bare de seneste to årene nå siden Oprah Winfrey kom inn på eiersiden i selskapet, og hvor hun siden også har blitt både styremedlem i selskapet og vært svært viktig for markedsføringen av selskapet og deres slankeprogram.
 
Du hører i fra meg til uka Roede!
 
Det er bare å gjøre noen lukrative avtalepapirer klare til meg Roede, og så skal jeg klare å slanke meg med 18 kilo i rekordfart her jeg med Grete Roede-slankekurs og slankeprogram etc., og jeg skal også mer enn gjerne dele resultatene med all verdens offentlighet mot bare en brøkdel av det Oprah Winfrey her har tjent! 
 
NB! Dette innlegget er på ingen som helst måte blitt sponset eller annet av verken Weight Watchers International eller Grete Roede-slankeselskap... dessverre
 
 
Kursdiagram for Weight Watchers International (ticker på NYSE-børsen i USA: WTW):
Kilde chart: StockCharts.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar