hits

Nyhet kan sende aksje til himmels

kommentarer
08.09.2017 - Vi hadde for cirka to uker siden hos Aksjeanalyser.com, søndag 27. august, en svært positiv analyse av DNO-aksjen og som du kan lese her: "Denne aksjen kan dobles på kort tid"
 
DNO-aksjen var den gang for to uker siden i 11,44 kroner, mens den torsdag endte i 12,10 kroner, og har således nå da steget med rundt seks prosent siden vår positive analyse av aksjen for to uker siden.
 
Natt til fredag nå så kom imidlertid en nyhet som kan sette videre fart i DNO-aksjen, og som du kan lese om her hos E24.no: "DNO blir operatør på nytt prosjekt i Irak"
 
DNO kunne i en børsmelding natt til fredag melde om at selskapet har signert en avtale med Exxon Mobil som sikrer selskapet 40 prosent eier- og operatørskap i en ny lisens i Kurdistan i Irak.
 
- Vi er veldig fornøyde med å bli partnere med Exxon Mobil og TEC og regjeringen på denne spennende letemuligheten, sier arbeidende styreleder Bijan Mossavar-Rahmani i en kommentar.
 
DNO har nå altså fått en ny lisens i Irak. Sent i august steg aksjekursen til selskapet kraftig da kurdiske myndigheter overførte en eierandel av Tawke-feltet til DNO.
 
Før nyheten den 24. august så var DNO-aksjen rundt 9,00 kroner, mens den nå på litt over to uker har steget til rundt 12,00 kroner, en oppgang på hele 33 prosent på bare litt over to uker.
 
Det kan således være duket for en hyggelig dag på Oslo Børs for DNO-aksjonærene nå fredag 08. september, og for medlemmer av Aksjeanalyser.com som har kjøpt DNO-aksjen etter vår positive analyse for rundt to uker siden.
 
Dette var imidlertid ikke første positive analyse av DNO-aksjen fra Aksjeanalyser.com, og som allerede 25. desember 2016 tok inn DNO-aksjen blant våre 20 favoritt-aksjer for 2017, og som våre betalende medlemmer kunne lese om i en større analysesak her fra den 25. desember 2016: "Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs"
 
DNO-aksjen var den gang i 8,01 kroner, mens den nå torsdag altså endte i 12,10 kroner.
 
DNO-aksjen og som altså er en av våre 20 favoritt-aksjer for 2017 hos Aksjeanalyser.com har således nå da steget med hele 50 prosent hittil i 2017 siden vår anbefaling av aksjen den 25. desember 2016 da DNO-aksjen var rundt 8,00 kroner.
 
Vi skrev i vår analyse den gang den 25. desember 2016 blant annet om DNO:

 
"Basert på det samlede tekniske bildet for DNO-aksjen, og som indikerer et stort potensiale for aksjen på 6-12 måneders sikt. Så utpeker DNO-aksjen seg som en av våre favoritter på Oslo Børs for 2017 her hos Aksjeanalyser.com.
 
Vi ser altså et potensiale for DNO-aksjen helt opp mot 20,00 kroner på 6-12 måneders sikt. Det innebærer da et potensiale for aksjen på hele 150 prosent opp fra dagens kursnivå rundt 8,00 kroner, og det gjerne på bare 6-12 måneders sikt."
 
At oljeprisen tikker oppover er heller ikke negativt, og oljeprisen (Brent Spot) er fredag morgen opp 0,4 prosent til 54,70 dollar.
 
Les også vår analyse av oljeprisen her for få dager siden, onsdag 06. september: "Oljeprisen over viktig nivå: kan nå stige kraftig"
 
 
Nedenfor annonsen her følger vår positive tekniske analyse av DNO-aksjen fra den 27. august 2017.
 
Kort om DNO ASA:
 
DNO ASA er et innovativt, kompetanseorientert oljeselskap med fokus på leting, utvikling og produksjon i internasjonale petroleumsprovinser. Selskapet har bred kompetanse og erfaring fra alle faser av oppstrøms-virksomhet, både på land og til havs.
 
Du finner mer informasjon om DNO ASA på deres nettsider her: http://www.dno.no

 
Teknisk analyse av DNO ASA (Ticker på Oslo Børs: DNO):
 
DNO-aksjen beveger seg innenfor en langsiktig stigende trend (jf. diagram nedenfor).
 
Videre kursoppgang signaliseres nå for DNO-aksjen både på kort, mellomlang og lang sikt innenfor denne stigende trenden.
 
Det er så utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for DNO-aksjen i uken som gikk nå etter at aksjen på høyt volum (høy omsetning av aksjer i selskapet) steg kraftig og rett opp i gjennom et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 10,00 kroner.
 
Det er med dette altså utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for DNO-aksjen, og videre kraftig kursoppgang signaliseres nå for DNO-aksjen både på kort, mellomlang og lang sikt innenfor den stigende trenden.
 
Det er mulig det kan komme noe konsolidering i overkant av 10,00-nivået, men med det kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for DNO-aksjen så kan det gjerne hende at aksjen har en god del mer å gå på også på helt kort sikt nå før en konsolidering.
 
Det er også utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for DNO-aksjen i fra en stor omvendt hode-skulder formasjon, og hvor potensialet i henhold til dette signaler er opp mot 20,00 kroner.
 
Det samlede svært positive tekniske bildet for DNO-aksjen nå indikerer at den har et potensiale til å kunne stige opp mot 20,00-25,00 kroner på gjerne så kort tid som bare 3-6 måneders sikt.
 
Vi gjentar derfor i dag vår tidligere positive analyse fra den 25. desember 2016 da vi tok DNO-aksjen inn som en av våre 20 favoritt-aksjer for 2017 hos Aksjeanalyser.com, og hvor vi den gang hadde kursmål ved 20,00 kroner for DNO aksjen på 6-12 måneders sikt.
 
DNO-aksjen har slik Aksjeanalyser.com vurderer det gode muligheter nå for å bli en av de store vinner-aksjene på Oslo Børs for 2017.
 
 
Diagram over kursutviklingen for DNO-aksjen (ticker på Oslo Børs: DNO):
Kilde chart: vikingen.se

Disclaimer:
 
Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.
 
Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.
 
Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.
 
Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar