hits

Bitcoin: 100 dollar investert i 2010 ville vokst til 73 millioner dollar!

kommentarer

22.05.2017 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på den populære virtuelle valutaen Bitcoin, og som vi hos Aksjeanalyser.com har hatt flere positive analyser av de seneste årene.

Ja hadde du investert 100 dollar i Bitcoin da den så dagens lys for syv år siden så hadde du hatt rundt 73 millioner dollar i dag!

I dag, mandag 22. mai 2017, er det syv års jubileum for den virtuelle valutaen Bitcoin, og som har steget kraftig den seneste tiden, og i dag er i ny all-time high og en kurs rundt 2.200 dollar.
 
I følge en artikkel på CNBC.com i dag, og som du kan lese her, så ville en investering på bare 100 dollar i Bitcoin for syv år siden, den 22. mai 2010, i dag være verdt vanvittige 73 millioner dollar, eller med dagens dollarkurs en verdi tilsvarende rundt 626 millioner norske kroner!
 
Ja du leste riktig, da Bitcoin så dagens lys for i dag syv år siden, den 22. mai 2010, så var kursen for en Bitcoin 0,003 cent, mens kursen for en Bitcoin i dag er steget til hele 2.200 dollar.
 
Dette representerer en oppgang på vanvittige cirka 73 millioner prosent i løpet av de seneste syv årene, fra en kurs ved 0,003 cent for en Bitcoin da den så dagens lys for syv år siden, og til i dag en kurs helt oppe i 2.200 dollar for en Bitcoin.
 
Vi har hos Aksjeanalyser.com hatt flere positive analyser av Bitcoin de seneste årene, og første gang her den 12. desember 2014, altså for over to år siden: "Skal Bitcoin kursen til himmels igjen?". Vi har siden den hatt flere positive analyser av Bitcoin hos Aksjeanalyser.com de seneste årene.
 
Den gang ved vår positive analyse av Bitcoin i desember 2014 så var Bitcoin kursen rundt 350 dollar, mens den i dag altså har steget til rundt 2.200 dollar.
 
Kursen for Bitcoin har altså steget med rundt 500 prosent siden vår første positive analyse av Bitcoin den gang i desember 2014.
 
 
Kort om Bitcoin:
 
Bitcoin er en virtuell internettvaluta, som ikke eksisterer som fysiske sedler og mynter, men kun digitalt i databaser.
 
I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund så er Bitcoin helt desentralisert og verken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.
 
Bitcoin er en virtuell valuta som altså oppsto for syv år siden, og er basert på avansert kryptografi. Valutaen «utvinnes» i et begrenset tempo, hvilket skal hindre ukontrollert inflasjon.
 
Pengene «utstedes» ved at et dataprogram lager nye Bitcoin. Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.
 
Brukerne kan generere nye Bitcoin ved å utføre «mining», gruveutvinning, dette ved å stille datakraft tilgjengelig for nettverket.
 
Du kan lese mer om Bitcoin på Wikipedia her...
 

Disclaimer:
 
Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko.
 
Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.
Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer
 
Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.
 
Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.
 
Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.
 
Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.
 
Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar