hits

Gambling-aksje gav full jackpot

kommentarer

20.03.2017 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på iGaming-selskapet Gaming Innovation Group (Ticker: GIG).
 
Gaming Innovation Group er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer til nettbaserte gambling-selskaper.
 
Gaming Innovation Group (GIG) er en aksje vi har lenge hatt stor tro på hos Aksjeanalyser.com, og som vi hadde en positiv analyse av allerede her den 03. november 2015: "Har du guts nok til å kjøpe denne aksjen kan du få jackpot"
 
Den gang var GIG-aksjen i 1,48 kroner, mens den i dag mandag formiddag handles rundt 4,97 kroner.
 
GIG-aksjen har dermed steget med hele 235 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang for snart halvannet år siden.
 
Vi skrev i vår analyse den gang for snart halvannet år siden blant annet: "I henhold til den langsiktige stigende trenden så er potensialet for aksjen opp mot 6,00 kroner på 1-2 års sikt."
 
Nå snart halvannet år senere så er altså aksjen steget til rundt 5,00 kroner. Aksjen var imidlertid rundt 5,00 kroner allerede for ett års tid siden, altså mindre enn ett halvt år senere etter vår positive analyse av GIG-aksjen den gang den 03. november 2015.
 
Aksjen har siden konsolidert mellom 3,00 og 5,00 kroner det seneste året nå, men nå indikeres videre oppgang for aksjen i tiden fremover innenfor den stigende trenden (du kan lese mer om dette under vår tekniske analyse lenger ned i saken her).
 
Gaming Innovation Group (GIG) er for øvrig også en av aksjene vi presenterte som våre 20 favorittaksjer for 2017 for våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com den 25. desember 2016 her: "Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs"
 
GIG-aksjen var ved vår presentasjon av våre 20 favorittaksjer for 2017 i 3,17 kroner, mens den i dag altså handles rundt 4,97 kroner. Aksjen har dermed steget med solide 57 prosent bare siden vår analyse da den 25. desember 2016.
 
 
I forrige uke, onsdag 15. mars 2017, kunne man ellers lese i en artikkel på HegnarOnline at magasinet Affärsvärlden ifølge det svenske Nyhetsbyrån Direkt i sin seneste utgave blant annet hadde en kjøpsanbefaling av Gaming Innovation Group, skrev TDN Finans.
 
«Det norske spillselskapet Gaming Innovation vokser rasende fort både organisk og gjennom oppkjøp. Til tross for årets kursoppgang er aksjen konservativt verdsatt», skrev Affärsvärlden i sin anbefaling av Gaming Innovation-aksjen.
 
Nå har vi altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Gaming Innovation Group, og som indikerer at aksjen kan stå foran en videre kraftig oppgang på kort og mellomlang sikt.
 
Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse av aksjen nedenfor annonsen her...
 
 
 
Kort om Gaming Innovation Group (GIG):
 
Gaming Innovation Group er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer til nettbaserte gambling-selskaper.
Selskapets forretningsmodell er basert på inntekter fra tre virksomhetsområder; avanserte Skybaserte-tjenester, tjenester innen aktivitetsstyrt B2B markedsføring, samt gamblingtjenester fra ledende aktører innen nettbasert sports betting og kasino.
 
Gaming Innovation Group Inc. opererer fra Malta og er notert på Oslo Børs med ticker "GIG".
 
Teknisk analyse av Gaming Innovation Group (GIG):
 
Gaming Innovation Group (GIG) viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend som startet i 2014.
 
En fortsatt sterk utvikling signaliseres for aksjen på kort og mellomlang sikt innenfor denne langsiktige stigende trenden.
 
Aksjen har nylig brutt opp i gjennom, og etablert seg over, et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 4,00 kroner.
 
Det er nå lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden.
 
I henhold til den stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor så indikeres da et potensiale for aksjen helt opp mot 20,00 kroner på gjerne så kort tid som 1 års sikt.
 
Når aksjen i dag handles rundt 5,00 kroner så indikerer altså den bratt stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor at den kan ha potensiale for en mangedobling i løpet av året som kommer.
 
Aksjen har som nevnt da fått en naturlig plass blant våre 20 favorittaksjer for 2017, og vi ser altså et betydelig potensiale for GIG-aksjen i året som kommer.
 
Det skal likevel føyes til at aksjen er veldig volatil (svinger mye) så det innebærer således høy risiko ved å investere i aksjen.
 
Vi hos Aksjeanalyser.com ser altså et stort potensiale for GIG-aksjen, og vi gjentar våre tidligere positive analyser av aksjen det seneste halvannet år.
 
Vi ser en mulig dobling for aksjen på kort sikt, opp til rundt 10 kroner, på 3-6 måneders sikt. Videre så ser muligheter for en flerdobling for aksjen helt opp mot 15,00-20,00 kroner på 12 måneders sikt.
 

Diagram over kursutviklingen for Gaming Innovation Group (GIG):

Kilde chart: vikingen.se

Disclaimer:
 
Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.
 
Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.
 
Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.
 
Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.
 
Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar