hits

Fredriksen-aksje opp 500 prosent

kommentarer

11.03.2017 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Fredriksen-aksjen Archer Ltd på Oslo Børs (ticker: ARCHER).
 
Fredriksen-aksjen Archer stupte fra en toppnotering i begynnelsen av 2011 ved 430,00 kroner, og helt ned til en bunn ved 2,58 kroner den 06. mars 2016.
 
Fredriksen-aksjen Archer stupte altså med vanvittige 99,4 prosent fra toppen i begynnelsen av 2011, og til bunnen i mars 2016.
 
Siden bunnen ved 2,58 kroner den 06. mars for ett år siden så har Archer-aksjen steget med hele 500 prosent.
 
Fredag steg aksjen kraftig, og endte dagen opp hele 20,93 prosent til 15,60 kroner. Den kraftige oppgangen fredag kom etter positive analyser av aksjen fra både Pareto Securities og Arctic Securities.
 
Archer-aksjen har da altså steget med hele 500 prosent siden bunnen for ett år siden ved 2,58 kroner.
 
Vi hos Aksjeanalyser.com tok inn Archer-aksjen blant våre 20 favorittaksjer for 2017, og som våre betalende medlemmer kunne lese om i en stor analysesak den 25. desember 2016: "Våre 20 favorittaksjer for 2017"
 
Archer-aksjen er nå opp nesten 50 prosent siden vår analysesak med våre 20 favorittaksjer for 2017.
 
Vi hadde imidlertid en positiv analyse av Archer-aksjen allerede her den 09. oktober 2016 hos Aksjeanalyser.com: "Fredriksen-aksje kan flerdoble seg"
 
Den gang den 09. oktober 2016 så var Archer-aksjen i 5,28 kroner, mens den fredag altså endte i 15,60 kroner.
 
Aksjen har dermed tredoblet seg siden vår positive analyse den gang for bare fem måneder siden.
 
Vi må dermed kunne si vi traff spot on med vår analyse den gang av Fredriksen-aksjen Archer, og som vi mente kunne stå foran en flerdobling.
 
 
I går kom altså Pareto Securities og Arctic Securities på banen med positive analyser av Archer-aksjen.
 
Analytikerne i Arctic Securities starter dekning av Archer, og ifølge TDN Finans så starter de med en kjøpsanbefaling på aksjen og et kursmål på 26 kroner.
 
Pareto Securities på sin side gjenopptar dekning av Archer med kjøpsanbefaling og også de med et kursmål for aksjen ved 26 kroner, ifølge TDN Finans.
 
I et scenario der markedet henter seg inn, opererer Pareto ifølge nyhetsbyrået med en verdsettelse på 43 kroner.
 
- Med bedre utsikter i de fleste forretningsområder, god verdsettelsesstøtte og en revitalisert balanse burde mer av opp siden reflekteres i aksjekursen, skriver Pareto ifølge TDN Finans.
 
Vi har så hos Aksjeanalyser.com i dag sett nærmere igjen på Fredriksen-aksjen Archer, og hvor det tekniske bildet indikerer at aksjen kan stå foran videre kraftig oppgang i tiden fremover.
 
Saken fortsetter nedenfor annonsen her...
 
 
Kort om Archer Ltd. (ticker på Oslo Børs: ARCHER):
 
Archer is a global oil services company with a heritage that stretches back over 40 years. With a strong focus on safety and delivering the highest quality products and services, Archer operates in 40 locations over 19 countries providing drilling services, well integrity & intervention, plug & abandonment and decommissioning to its upstream oil and gas clients.
 
Archer is publicly traded on the Oslo Stock Exchange under the ticker ARCHER. Our main operations currently take place in the major basins within Europe, North and South America and we are expanding rapidly throughout the Middle East, Asia Pacific and West Africa.
 
Du finner mer informasjon om selskapet på deres nettsider her: http://archerwell.com/
 
 
Teknisk analyse av Archer (ARCHER):
 
Archer-aksjen er fremdeles i en langsiktig fallende trend, men møter ikke på øvre motstandslinje i denne langsiktige fallende trenden før opp mot 35,00-50,00 kroner (jf. diagram nederst i saken her).
 
Aksjen bunnet altså ut i mars i fjor, og det ble utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen da den i desember brøt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 8,00 kroner.
 
Det er så etablert en bratt stigende trend i det korte bildet for Archer-aksjen.
 
En videre sterk utvikling for aksjen signaliseres i tiden fremover innenfor denne bratt stigende trenden som den nå beveger seg innenfor.
 
Aksjen møter på begrenset med teknisk motstand før opp mot 35,00-50,00 kroner.
 
Basert på det samlede positive tekniske bildet for aksjen på kort og mellomlang sikt så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen.
 
Vi ser et potensiale for Archer-aksjen opp mot 35,00-50,00 kroner på 6-12 måneders sikt.
 
Vi ser hos Aksjeanalyser.com altså muligheter for enda en tredobling for Archer-aksjen, og som nå har tredoblet seg siden vår positive analyse av aksjen her den 09. oktober 2016: "Fredriksen-aksje kan flerdoble seg"

Diagram over kursutviklingen for Archer-aksjen siden 2011 og frem til i dag:
Kilde chart: vikingen.se

Disclaimer:
 
Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.
 
Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.
 
Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har verken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.
 
Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.
 
Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.
 
Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar