hits

Når fruen er vanskelig å tilfredsstille

kommentarer


26.11.2016 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på aksjen til produsenten av Mercedes Benz, den tyske bilprodusenten Daimler AG.

I den sammenheng har vi også sett litt nærmere på det helt nye flaggskipet til Mercedes: Mercedes-Maybach s650 Cabriolet.

Vi tror vi her kan ha funnet den ultimate konebilen (eller skal vi si fruebilen) og julegaven, og for dem som har råd da og som vil gjøre litt ekstra stas på fruen til jul i år.

Ja, vi hos Aksjeanalyser.com er bra sikker på at en slik gave som dette vil falle svært godt i smak og bli tatt varmt i mot av enhver fotballfrue, pilotfrue, eller hvilken som helst rikmannsfrue det skulle være.

I en fireseters Mercedes-Maybach s650 Cabriolet kan fruen få all den oppmerksomhet hun så inderlig gjerne ønsker seg og sikkert fortjener, og hun vil bli sett overalt hvor hun farter rundt i sin svært så luksuriøse og meget kostbare Mercedes-Maybach s650 Cabriolet.

Her er det plass til både fruen og bestevenninnen hennes (eller til deg om du skulle være så heldig å få sitte på i blant), og det følger også med fire svært så ekslusive Maybach-vesker til bilen (jf. bilde).

De to minste veskene skulle passe perfekt til å ha to små søte Chiwawa'er oppi i baksetet, mens de to store veskene skulle passe perfekt ved shopping etc.

Ja, vi hos Aksjeanalyser.com mener vi her har funnet frem til den helt perfekte konebilen, eller fruebilen, og som vi nesten får dårlig samvittighet for å fortelle om.

Ja, for her vil det nok bli mang en skuffet og lei seg fotballfrue, pilotfrue, og andre fruer som ikke finner nøklene til en slik Mercedes-Maybach s650 Cabriolet under juletreet sitt i år, men som kanskje bare finner en Louis Vuitton veske, og noen Prada, Gucci, og Chanel produkter til bare noen hundretusen kroner til sammen under juletreet sitt i år.

Vi hos Aksjeanalyser.com vil nå få ønske alle en riktig fin og fredfull førjulstid og jul likevel!

Julepynten er funnet frem, og julehandelen går mot slutten. Glade og fornøyde mennesker drar inn til byen for å kjøpe julepresanger til familie og venner. Men midt oppi alle julegledene og alt julestresset er det lett å glemme hva julen egentlig er. Julens budskap handler hverken om julenisser, juletrær, 7 sorter småkaker, og ei heller om en Mercedes-Maybach s650 Cabriolet, eller en Louis Vuitton veske, Prada, Gucci og Chanel produkter...

Nei julens egentlige budskap er:

Julens budskap er at Gud elsket oss mennesker så høyt at han sendte sin eneste sønn ned til jorden for å frelse oss. Jesus, himmelens Tronarving, ble født i en ussel krybbe. Han kom ned til oss, på vårt nivå. Vi trenger ikke å bli perfekte eller rettferdige for å nå opp til Gud. Det eneste vi mennesker trenger gjøre er å ta i mot det forsoningsverk som Jesus allerede har gjort ferdig.

For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. (Joh 3,16)

Det er dette nådens evangelium som er Julens budskap, og det er dette budskap vi kristne er kalt til å formidle.

Nå ved juletider tennes det mange lys, og mitt håp er at vi kan være lys. Lys som kan få mennesker til å se innenfor den ytre rammen vi har lagd rundt julen, slik at de kan få se Guds kjærlighet...

Dere er verdens lys! En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Heller ikke tenner man en oljelampe og setter den under et kar. Nei, man setter den på en holder, så den lyser for alle i huset. Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør, og prise deres Far i himmelen!  (Matteus 5, 14-16)

Vel, så tilbake til saken ovenfor her. Ja vi får også litt dårlig samvittighet ovenfor alle mennene til disse fruene, og som nå må slite med slike råflotte og dyre julegaveønsker fra sine fruer om en slik 'helt perfekt fruebil' til jul.

Ja så for å kompensere litt for den dårlige samvittigheten vi får ovenfor disse mennene, og hvor mang en fotballfrue, pilotfrue og andre fruer nå kommer til å ønske seg denne 'helt perfekte fruebilen' til jul.

Ja, så vil vi i dag komme med et aksjetips, og som kanskje kan være med å finansiere drømmebilen til fruene. Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse i dag av Daimler-aksjen lenger ned i saken her.

Mercedes-Maybach s650 Cabriolet - "Den ultimate takløse luksusbilen":

Mercedes-Maybach s650 Cabriolet ble nylig presentert og lansert på Los Angeles Auto Show.

Mercedes kaller selv Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet den ultimate takløse luksusbilen.

Maybach S650 Cabriolet har samme motor som sitter i AMG-versjonen S65. Det vil si en V12 på 6,0 liter med en fantastisk akustikk.

Effekten på 630 hk skal gi akselerasjon til 100 på 3,8 sek. Forbruket, for den som er interessert, er moderate 1,2 l/mil som gir et CO2-utslipp på 272 g/km.

Denne svært så luksuriøse Mercedesen skal komme på markedet våren 2017, men her gjelder det å være tidlig ute med bestillingen, for den skal produseres i maks 300 eksemplarer.

Prisen? Vel, den er oppgitt til å være på 300.000 Euro, eller rundt 2.700.000 kroner. I tillegg kommer norske avgifter, ja hvis man først klarer å få tak i en da og så vil importere den. Trøsten får være at med avskaffelsen av effekt-avgiften så blir den ikke så dyr som den tidligere ville blitt.

Les også: "Anbefalte aksje: opp over 600 % på ett år"

Så har vi altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på selskapet som står bak Mercedes, den tyske bilprodusenten Daimler AG (tidligere Daimler-Benz AG, DaimlerChrysler AG).

Selskapet er verdens trettende største bilprodusent, og har i tillegg store aksjeposter i luftfartsgruppen EADS, teknologi og bilprodusenten McLaren Group, den japanske lastebilprodusenten Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation samt den amerikanske bilprodusenten Chrysler Holding LLC.

Du kan lese mer nedenfor annonsen her...


Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for Daimler-aksjen, og som er notert på Frankfurt-børsen.

Teknisk analyse av Daimler AG (ticker på Frankfurt-børsen: DAI):

Daimler-aksjen viser en positiv utvikling i det lange bildet innenfor en langsiktig stigende trend (jf. diagram nederst i saken her).

Videre kursoppgang signaliseres for Daimler-aksjen innenfor denne langsiktige trenden i tiden fremover.

Etter å ha fått en kraftig korreksjon ned innenfor denne langsiktige stigende trenden i perioden fra Mars 2015 og til Juli 2016, så viser aksjen igjen en positiv utvikling.

Det er også i ferd med å bli utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen ved det som kalles et 'Golden Cross Signal', og som utløses når 50-dagers glidende gjennomsnitt bryter opp i gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Dette gir ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Aksjen har også brutt opp i gjennom, og etablert seg over et viktig teknisk motstandsnivå ved EUR 60,00-nivået (jf. diagram nederst i saken her).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Daimler-aksjen så indikeres videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

I henhold til den langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor så indikeres det at aksjen kan ha potensiale for å doble seg på et par års sikt fra dagens kurs rundt EUR 65,00 og opp mot EUR 130,00 på et par års sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania - Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over utviklingen for aksjekursen til Daimler AG (ticker på Frankfurt-børsen: DAI):


Kilde chart: http://en.boerse-frankfurt.de

Her flere bilder av den ultimate 'Fruebilen', Mercedes-Maybach s650 Cabriolet:
Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar