hits

Anbefalte aksje: +612 % på ett år

kommentarer


19.11.2016 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det norske bioteknologi selskapet Nordic Nanovector (Ticker: NANO).

For nøyaktig ett år siden, den 19. November 2015, hadde vi hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av Nordic Nanovector, og som du kan lese her...

Den gang var Nordic Nanovector-aksjen i 12,50 kroner, mens den fredag endte i 89,00 kroner.

Aksjen har altså steget med hele 612 prosent, og det i løpet av bare ett år.

Med dette så har børsverdien til selskapet steget fra 556  millioner kroner for ett år siden, og til i dag rundt fire milliarder kroner.

Nordic Nanovector-aksjen er med dette den klare vinneren på Oslo Børs siste 12 måneder. På andreplass finner vi Norwegian Energy med en oppgang på 332 prosent siste 12 måneder, mens Link Mobility Group er på tredjeplass med en oppgang på 283 prosent.

Nå har vi i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for denne vinner-aksjen på Oslo Børs det seneste året, og som du kan lese om nedenfor annonsen her...

Kort om Nordic Nanovector (ticker på Oslo Børs: NANO):

Nordic Nanovector utvikler og kommersialiserer innovativ behandling for krefttyper som er vanskelig å behandle, ved bruk av selskapets patentbeskyttede, målrettede teknologi. Selskapets fremste produktkandidat, Betalutin(TM), tar sikte på å forlenge og forbedre livskvaliteten til mennesker som lider av non-Hodgkin Lymfom (NHL).

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Nordic Nanovector (NANO):

Nordic Nanovector-aksjen beveger seg innenfor en bratt stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

På helt kort sikt så er det mulig aksjen kan komme til å konsolidere noe da den nå er nær motstandsnivået ved øvre trendlinje i denne bratt stigende trenden (jf. diagram nederst i saken her).

Aksjen er overkjøpt på helt kort sikt i henhold til momentum-indikatorer som RSI og Stochastics, og som da indikerer at aksjen kan få en konsolidering eller korreksjon ned i det helt korte bildet.

På sikt signaliseres imidlertid videre kursoppgang for Nordic Nanovector-aksjen, og potensialet for aksjen i henhold til den bratt stigende trenden er nå opp mot 130-150 kroner på 6-12 måneders sikt.

Dette indikerer da et potensiale for aksjen på rundt 50-70 prosent opp fra fredagens sluttkurs ved 89,00 kroner.

Les også: "Nå stiger Bitcoin til himmels igjen"

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania - Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Nordic Nanovector (NANO):


Kilde chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar