hits

Spetalen-aksje kan eksplodere

kommentarer


26.04.2016 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL).

En av de største aksjonærene i NEL ASA er for øvrig Øystein Stray Spetalen, og som har tilsammen en eierandel i NEL ASA på 10,91 prosent via sine investeringsselskaper Strata Marine & Offshore og Ferncliff Maris AS.

Spetalen har med det aksjer for rundt 282 millioner kroner i NEL ASA, og selskapet har med dagens aksjekurs rundt 3,80 kroner en børsverdi på cirka 2,59 milliarder norske kroner.

Vi har hos Aksjeanalyser.com kommet med flere positive analyser av NEL-aksjen siden i fjor høst, som for eksempel her den 23. oktober 2015: "Spetalen spår aksje til himmels".

Den gang, den 23. oktober 2015, så var NEL-aksjen rundt 1,90 kroner, mens den nå tirsdag 26. April 2016 handles rundt 3,80 kroner.

NEL-aksjen har dermed doblet seg siden vår positive analyse av aksjen den 23. oktober 2015, altså i løpet av bare det siste halve året.

Vi ser hos Aksjeanalyser.com fortsatt en stor oppside for NEL-aksjen, og det både på kort og lang sikt.

Du kan lese mer om dette, og vår seneste tekniske analyse av NEL-aksjen nedenfor annonsen her...


Ja vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Spetalen-aksjen, og hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL), og som du kan lese mer om nedenfor her.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no for KUN 999,-!

Teknisk analyse av NEL ASA (NEL):

Ser vi på det tekniske bildet for NEL-aksjen så viser denne en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og som startet i slutten av 2014.

Videre oppgang signaliseres for NEL-aksjen innenfor denne langsiktige stigende trenden, og aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden (jf. diagram nederst i saken her).

Det er nå lite teknisk motstand for videre oppgang for NEL-aksjen før opp mot forrige topp fra desember 2015, rundt 5,50-6,00 kroner.

I henhold til den langsiktige stigende trenden så har imidlertid NEL-aksjen et potensiale til å kunne stige helt opp mot 10 kroner, og det på gjerne ikke mer enn en 6-12 måneders tid.

Trade CFD-er med en risikofri demokonto hos IG, og øv deg å trade med 100.000 fiktive kroner [sponset lenke]

Basert på det samlede positive tekniske bildet for NEL-aksjen så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen.

NEL-aksjen er en av våre favoritt-aksjer på Oslo Børs for 2016.

En annen av våre favoritt-aksjer for 2016 er Gaming Innovation Group (GIG), og som vi har hatt flere positive analyser av siden i fjor høst. Du kan lese vår seneste analyse av Gaming Innovation Group (GIG) her fra den 02. April 2016: "10-dobling for gambling-aksje på Oslo Børs"

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania - Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro) [sponset lenke]:

Ukesdiagram over kursutviklingen for NEL-aksjen (NEL):


Kilde chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar