hits

Teknologi-aksje til værs - kan flerdoble seg

kommentarer

17.02.2016 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på IDEX ASA (ticker: IDEX).

IDEX ASA arbeider med fingeravtrykkteknologi. Selskapets visjon er å sikre brukerne en trygg, sikker og brukervennlig anvendelse av personlig ID.

IDEX-aksjen stiger kraftig onsdag etter en børsmelding fra selskapet tidligere i dag. Aksjen er onsdag formiddag opp hele 10,86 prosent til 8,27 kroner.

Les også: "Sparetips - slik kan du spare tusenvis av kroner i året" [sponset lenke]

IDEX ASA kunngjorde i dag at de har fullført utviklingen av en fleksibelt polymer trykksensor med bildekvalitet, og ytelseskriter spesielt utviklet for smart og ID-kort applikasjoner.

Selskapet skriver i sin børsmelding i dag at dette er verdens første touch sensor for ISO ID-1, og er en del av et pågående strategisk partnerskap selskapet meldte om i juni 2015 med et verdensomspennende betalingsselskap.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her...


Ja vi har i dag hos Aksjeanalyser.com altså sett nærmere på IDEX, og det tekniske bildet for aksjen.

For å få tilgang til å lese alle analysene på Aksjeanalyser.com så må man være betalende medlem hos Aksjeanalyser.com, men vi vil på vår tilknyttede blogg her komme med utdrag av enkelte av analysene.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no for kun NOK 999,- inkl mva!

Teknisk analyse av IDEX:

IDEX viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover (jf. diagram nederst i saken her).

I det korte bildet konsoliderer IDEX-aksjen mellom et støttenivå rundt 6,50 kroner, og et motstandsnivå rundt 11,00 kroner.

Et etablert brudd opp i gjennom 11,00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for IDEX-aksjen.

IDEX-aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ned mot 6,50 kroner.

Momentum-indikatorer som RSI, Stochastics, og MACD, indikerer alle videre oppgang for IDEX-aksjen i tiden fremover.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser et stort potensiale for IDEX-aksjen, og det både på kort og lang sikt.

På kort sikt (4-8 uker) ser vi et potensiale for IDEX-aksjen opp mot nevnte motstandsnivå rundt 11,00 kroner.

Onsdag formiddag er IDEX-aksjen opp 10,86 prosent til 8,27 kroner. Vi ser således et potensiale for IDEX-aksjen på rundt 30 prosent opp fra dagens kursnivå på 4-8 ukers sikt.

På litt lengre sikt, og i henhold til den langsiktige stigende trenden så har IDEX-aksjen et potensiale helt opp mot 30,00 kroner på 1-2 års sikt.

Basert på den langsiktige positive trenden for aksjen så indikeres altså at IDEX-aksjen kan flerdoble seg på 1-2 års sikt.

Hvis man synes det virker voldsomt at IDEX-aksjen skal kunne flerdoble seg på bare 1-2 års sikt.

Ja så nevner vi den svenske konkurrenten til IDEX, Fingerprint Cards AB, og hvor aksjen siste cirka 2 år har steget fra rundt SEK 30,00 i januar 2015, og til i dag rundt SEK 430,00.

Fingerprint Cards aksjen har altså mer enn 14-doblet seg, og det bare i løpet av 1-års tid.

Vi hos Aksjeanalyser.com har IDEX som en av våre favoritt-aksjer for 2016, og vi ser altså en mulig flerdobling for IDEX-aksjen på 1-2 års sikt.

Andre av våre favoritt-aksjer hos Aksjeanalyser.com for 2016 er NEL ASA (ticker: NEL), og Gaming Innovation Group (ticker: GIG).

Du kan følge utviklingen for IDEX-aksjen hos IG her... [sponset lenke]

Slik kan du spare mye penger ved netthandel i rundt 250 nettbutikker som Zalando, Expedia, CDON, SAS, Cubus, LensOn, Sportamore,  Apollo, Nike og mange flere...  [sponset lenke]:


Diagram over utviklingen for IDEX-aksjen:


Kilde chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar