hits

Likte du 'Wall Street' ? - da MÅ du se denne!

kommentarer


19.01.2016- Ja nå kommer den nye 'Wall Street" på kino snart!

Ja om kort tid så kommer det som kanskje kan bli en stor oppfølger til "Wall Street" på kino.

I hvert fall så kommer det snart på kino en film "The Big Short", og som baserer seg på boken til Michael Lewi's bok 'The Big Short', og som ble publisert for cirka seks år siden.

Premieren for filmen er visstnok om et par uker, ja så her er det bare for alle finans-nerder å sikre seg før-premiere billetter her :-)

Men tilbak til saken her, altså denne nye filmen 'The Big Short'

Ja i følge selveste Peter Warren, så skal denne filmen være:

"The Big Short bringer frem i lyset hvor korrupte og utilstrekkelige tilsynsmyndighetene er. Ingen av banksjefene som var ansvarlig for krisen som førte til at millioner av arbeidsplasser gikk tapt og at millioner av mennesker mistet sine hjem, ble straffet."

Peter Warren uttaler videre på sin blogg om filmen:

Filmen er fullstappet med morsomme og beskrivende «one liners» (korte sitater). De fleste fra Ryan Gosling som spiller en Jared Vennett, en Deutsche Bank megler som ser det finansielle uværet komme. Leserne finner noen gode eksempler på dette i klippet under her...

se filmklipp av 'The Big Short' her...

Les også: "Hotelltrikset - slik får du billigere hotell" [sponset lenke]

Slik kan du spare mye penger ved netthandel i rundt 250 nettbutikker som Zalando, Expedia, CDON, SAS, Cubus, LensOn, Sportamore,  Apollo, Nike og mange flere...  [sponset lenke]:

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar