hits

En favorittaksje for 2016 - den kan flerdoble seg

kommentarer


04.01.2016 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på iGaming-selskapet Gaming Innovation Group (GIG).

Det er forøvrig Gaming Innovation Group som står bak Tv-annonsene for Guts.com og Betspin.com, og som har vært å se på Tv den siste tiden.

Gaming Innovation Group-aksjen stiger med 3,78 prosent på årets første handelsdag, mandag formiddag 04. januar 2016, og aksjen handles nå til 1,92 kroner.

Vi var ute med en positiv analyse av Gaming Innovation Group (GIG) allerede den 03. November 2015, og som du kan lese her: "Har du guts nok til å kjøpe denne aksjen kan du få jackpot"

Den gang var aksjen i 1,48 kroner, og den har således nå steget med rundt 30 prosent siden vår første positive analyse av aksjen for bare rundt to måneder siden.

Gaming Innovation Group-aksjen er en av våre favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com for 2016. Vi ser fortsatt et stort potensiale for Gaming Innovation Group-aksjen, og det både på kort og lang sikt.

Du kan lese mer om dette nedenfor annonsen her...


Kort om Gaming Innovation Group (ticker: GIG):

Gaming Innovation Group (tidligere Nio Inc.) er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer rettet mot gambling-selskaper og til interaktiv underholdning. Selskapet tilbyr avanserte skybaserte (Cloud) tjenester, aktivitetsstyrt B2B markedsføring, samt at det eier gamblingselskaper som tilbyr gambling fra ledende aktører innen nettbasert sportbetting og casino. Gaming Innovation Group Inc. opererer fra Malta og er notert på Oslo Børs med ticker "GIG".

Diskuter aksjer, oljeprisen, valuta og makrotall med tusenvis av andre på Nettavisens nye aksjeforum.

Teknisk analyse av Gaming Innovation Group-aksjen:

Ser vi på det tekniske bildet for Gaming Innovation Group (jf. diagram nederst i saken her) så er aksjen i en langsiktig stigende trend, og hvor videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt.

Aksjen er nå også i ferd med å utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal når aksjen nå bryter opp i gjennom et teknisk motstandsnivå rundt 1,85 kroner.

Dette nivået (1,85) representerer nå første tekniske støttenivå ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen. Videre så er det teknisk støtte ned mot nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 1,60-nivået.

Nå signaliseres imidlertid videre oppgang for Gaming Innovation Group-aksjen, og det altså både på kort og lang sikt.

I første omgang, og på 3-6 måneders sikt signaliserer nå det tekniske bildet at GIG-aksjen kan ha potensiale til å stige helt opp mot 3,80 kroner (jf. diagram nederst i saken her).

Gaming Innovation Group-aksjen kan altså ha potensiale til å kunne doble seg, og det i løpet av gjerne bare en 3-6 måneders tid.

Videre så indikerer den langsiktige stigende trenden for Gaming Innovation Group at aksjen kan ha potensiale til å kunne stige helt opp mot 10,00 kroner på 1-2 års sikt.

Det tekniske bildet for GIG-aksjen, og den langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor nå, indikerer altså at Gaming Innovation Group-aksjen kan ha potensiale til å kanskje femdoble seg på 1-2 års sikt.

Hvis man synes det virker voldsomt at GIG-aksjen skal kunne femdoble seg på gjerne bare 1-2 års sikt.

Ja så kan vi nå nevne iGaming selskapet Betsson (notert på Stockholmsbörsen, og med ticker: BETS-B), og hvor aksjen har steget med vanvittige 37.400 prosent siden sommeren 2002.

Betsson-aksjen har dermed hele 375-doblet seg, og det i løpet av cirka 13,5 år siden sommeren 2002.

Betsson-aksjen var lavest rundt SEK 40 øre sommeren 2002, mens den i dag handles rundt SEK 150,00 kroner (jf. nederste graf i saken her).

Hadde man investert 10.000 kroner i Betsson-aksjen sommeren 2002 da aksjen var i SEK 40 øre, ja så hadde man i dag, ca. 13,5 år senere, hatt rundt 3,75 millioner kroner.

Dette naturligvis kun som et eksempel på at Gaming Innovation Group (GIG) operer innenfor en bransje hvor potensialet kan være stort dersom selskapet skulle lykkes veldig bra med sin satsning i årene fremover nå.

Så stiller vi spørsmålet igjen da hos Aksjeanalyser.com, og slik vi gjorde i vår forrige positive analyse av aksjen den 03. November 2015, har du Guts nok til å kjøpe GIG-aksjen?

Gaming Innovation Group-aksjen er i hvert fall en av favorittaksjene for 2016 hos oss i Aksjeanalyser.com, og vi gjentar i dag vår tidligere positive analyse av aksjen.

Videre så ser vi altså en mulig dobling for Gaming Innovation Group-aksjen på gjerne bare 3-6 måneders sikt, mens vi ser en mulig femdobling for aksjen på 1-2 års sikt.

Les gjerne også: "Vil selge SAS - aksjen kan doble seg"

Lær om Teknisk Analyse av Investtech [sponset lenke]:


Diagram over utviklingen for Gaming Innovation Group (tidligere Nio Inc):


Diagram over utviklingen for Betsson (notert på Stockholmsbörsen med ticker: BETS-B):


Kilde charts: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar