hits

Tre fulltreffere av aksjetips, opp 40-115% på 6-12 uker

kommentarer


21.12.2015 - I dag på Oslo Børs så var tre av vinnerne på børsen alle selskaper som vi hos Aksjeanalyser.com, og på vår blogg i samarbeid med Nettavisen her på Aksjeanalyser.blogg.no , har vært ute med flere positive analyser rundt i løpet av høsten 2015.

Aksjene har nå steget med hhv. 40%, 53% og 115% og det i løpet av bare de seneste 6-12 uker.

Nå skal det naturligvis sies at vi hos Aksjeanalyser.com, i likhet med andre analysehus, meglerhus, banker etc, heller ikke treffer innertier med alle våre analyser, men vi kan love å fortsette å gjøre vårt ytterste for å gi våre lesere også mange gode aksjetips fra 2016 og videre fremover.


IDEX ASA (ticker: IDEX):

En av aksjene vi ved flere anledninger i høst har hatt positive analyser rundt er det norske biometri-selskapet IDEX ASA (ticker: IDEX).

IDEX steg med hele 26,20 prosent i dag til 10,55 kroner.

Den kraftige oppgangen for IDEX-aksjen kom etter at selskapet mandag morgen i en pressemelding kunne informere om at selskapet har mottatt en kontrakt for levering av sin Cardinal-fingeravtrykksensor til en ledende smarttelefon-produsent for enheter som skal distribueres av en ledende mobiloperatør.

Diskuter aksjer, oljeprisen, valuta og makrotall med tusenvis av andre på Nettavisens nye aksjeforum.

Vi har hos Aksjeanalyser.com, og på vår tilhørende blogg her på Nettavisen Aksjeanalyser.blogg.no hatt flere positive analyser rundt IDEX-aksjen høsten 2015.

Første positive analyse vi hadde av IDEX-aksjen var den 21. september 2015, og som du kan lese her: "Et nytt norsk teknologi-eventyr? Aksjen kan doble seg"

Den gang, og ved vår første positive analyse av IDEX-aksjen så var aksjen den 21. september 2015 rundt 7,57 kroner.

I dag endte aksjen i 10,55 kroner, og har da steget med hele 40 prosent siden vår første positive analyse av aksjen for bare cirka 3 måneder siden.

I dag kom vi med en oppdatert analyse av IDEX-aksjen, og som du kan lese her: "Norsk teknologi-aksje til himmels - kan flerdoble seg"

Du kan følge utviklingen for IDEX-aksjen hos IG her... [sponset lenke]

Saken fortsetter nedenfor annonsen...NEL ASA (ticker: NEL):

En annen aksje vi hos Aksjeanalyser.com, og på vår tilhørende blogg i samarbeid med Nettavisen her på Aksjeanalyser.blogg.no, har hatt flere positive analyser rundt høsten 2015 er det norske hydrogenselskapet NEL ASA (ticker: NEL).

NEL-aksjen steg også kraftig mandag, og endte opp hele 8,49 prosent til 4,09 kroner i dag.

Vi var første gang ute med en positiv analyse av NEL-aksjen den 23. oktober 2015, og som du kan lese her: "Spetalen spår aksje til himmels"

Den gang, den 23. oktober 2015, ved vår første positive analyse av NEL-aksjen på bloggen vår her, ja så var NEL-aksjen den gang i 1,90 kroner.

I dag endte NEL-aksjen opp 8,49 prosent til 4,09 kroner.

NEL-aksjen har da steget med hele 115 prosent siden vår første positive analyse av aksjen den 23. oktober 2015, altså på bare cirka 2 måneder.

Du kan følge utviklingen for NEL-aksjen hos IG her... [sponset lenke]


SAS AB (ticker: SAS-NOK):

Vi var første gang ute med en positive analyse av SAS-aksjen på bloggen vår her den 06. november 2015, og som du kan lese her: "Ser SAS-aksjen til himmels - kan tredoble seg"

Den gang, den 06. november 2015, var SAS-aksjen i 16,60 kroner.

I dag steg aksjen kraftig videre, og endte mandag opp hele 5,83 prosent til 25,40 kroner.

SAS-aksjen er da opp hele 53 prosent siden vår første positive analyse av SAS-aksjen på Aksjeanalyser.com den 06. november 2015. Altså for bare cirka 6 uker siden.

Du kan følge utviklingen for SAS-aksjen (ved Stockholmsbörsen) hos IG her... [sponset lenke]

Les også: "Opec: vil ta 25 år før oljeprisen er i 95 dollar"

Lær om Teknisk Analyse av Investtech [sponset lenke]:


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar