hits

SAS-aksjen flyr til himmels

kommentarer


08.12.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på SAS-aksjen på Oslo Børs (Ticker: SAS-NOK).

SAS-aksjen stiger kraftig tirsdag formiddag, og er i skrivende stund opp 5,45 prosent til 21,30 kroner.

Aksjen er da opp hele 28 prosent siden vår positive analyse av aksjen for bare en måneds tid siden her den 06. November 2015 da aksjen var i 16,60 kroner: "Ser SAS-aksjen til himmels - kan tredoble seg".

Vi hos Aksjeanalyser.com ser fortsatt et stort potensiale for SAS-aksjen, og som du kan lese mer om videre i saken her.

Mandag presenterte selskapet gode trafikktall for siste måneden, og kunne vise til 2,2 millioner passasjer i November, en økning på 3,7 prosent.

Selskapet skriver i sin presentasjon at den nye HongKong-linjen, og flere avganger på rutene til USA bidro til at den interkontinentale trafikken økte med hele 19,6 prosent.

-  Vi upplever en stigande efterfrågan och vi är glada över den mycket positiva respons vi får på vår uppgraderade långdistansprodukt. I november fasade vi in det sjunde långdistansflygplanet i trafik med ny kabininteriör och därmed är hälften av långdistansflottan uppgraderad. Samtidigt visar den ökade konkurrensen i marknaden att vi måste fortsätta med att effektivisera verksamheten, uttalte Rickard Gustafson, VD och koncernchef i SAS i forbindelse med presentasjonen av trafikktallene for November i går.

Saken fortsetter nedenfor annonsen...


Teknisk analyse av SAS-aksjen (Ticker: SAS-NOK):

Etter den seneste oppgangen for SAS-aksjen så har den nå utløst nye kraftige tekniske kjøpssignaler etter å ha brutt opp i gjennom et motstandsnivå i området rundt 18,50-20,00 kroner.

Det vil nå være teknisk støtte for aksjen ned mot 18,50-20,00 ved eventuelle korreksjoner ned.

Nå signaliseres imidlertid videre oppgang for aksjen i tiden fremover innenfor den langsiktige stigende trenden for aksjen (jf. nederste av grafene i saken her).

Den kortsiktige stigende trenden for aksjen (jf. øverste av grafene nedenfor i saken her) indikerer nå et potensiale for aksjen opp mot 28,00 kroner på 1-3 måneders sikt.

Ser vi på den langsiktige stigende trenden for SAS-aksjen så indikeres et potensiale for aksjen opp mot 55,00 kroner på 12 måneders sikt.

I henhold til den langsiktige stigende trenden så har altså SAS-aksjen potensiale til å kunne stige med rundt 160 prosent opp fra dagens kursnivå rundt 21,00 kroner, og opp til 55,00 kroner.

Det er imidlertid langt igjen til gamle høyder for SAS-aksjen da den i 2007 var helt oppe i 300,00 kroner. Selv om aksjen skulle stige opp til 55,00 kroner på 12 måneders sikt nå. Ja så vil den fortsatt være rundt 80 prosent lavere enn den var i på det høyeste i 2007 rundt 300,00 kroner.

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar i dag vår tidligere positive analyse av SAS-aksjen, og vi har kortsiktig (1-3 måneder) kursmål for aksjen ved 28,00 kroner. Videre så ser vi altså et potensiale for SAS-aksjen opp mot 55,00 kroner på 12 måneders sikt.

SAS-aksjen er notert både på Oslo Børs, Stockholmsbörsen, og Københavnbørsen, og du kan følge utviklingen for SAS-aksjen (ved Stockholmsbörsen) hos IG her... [sponset lenke]

Les gjerne også: "Oljeprisen kollapser - kan falle til 10 dollar"

Diagram over utviklingen for SAS-aksjen (øverst: dagdiagram, nederst: ukediagram):


Kilde Charts: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar