hits

Oljeprisen raser igjen - kan falle til 10 dollar

kommentarer


07.09.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen, og som faller kraftig mandag ettermiddag og kveld.

Oljeprisen ved Brent Spot er mandag kveld ned over tre prosent til rundt 47,70 dollar per fat.

Dermed har oljeprisen igjen falt klart under 50 dollar nivået, og utløser med det nye negative tekniske signaler for den videre utviklingen for oljeprisen i tiden fremover.

Oljeprisen fikk en kraftig rekyl opp i det korte bildet nylig, og var oppe rundt 53 dollar, men har så falt kraftig tilbake igjen, og er altså mandag kveld rundt 47,70 dollar per fat.

Videre nedgang signaliseres nå for oljeprisen i tiden fremover, og det er begrenset med teknisk støtte for oljeprisen ved Brent Spot nå før ned mot 35 dollar. Det vil si ned mot tidligere bunn fra under finanskrisen i 2008.

Dersom oljeprisen også skulle falle under 35 dollar nivået etter hvert, ja da vil den kunne falle helt ned mot 10-25 dollar.


Ja det er ikke umulig vi kan se oljeprisen falle så lavt som til 10-25 dollar, men som vi har skrevet om i våre tidligere analyser av oljeprisen så venter vi at oljeprisen da ikke vil ligge lenge på et så lavt nivå. Vi venter da at oljeprisen i så fall vil få en rask og kraftig rekyl opp igjen.

En som for få dager siden i forbindelse med olje- og offshorekonferansen til Pareto uttalte til Dagens Næringsliv at han tror oljeprisen kan falle så lavt som til 10 dollar per fat var den kjente investoren Kristian Siem (66), og som er største aksjonær i Subsea 7 Inc.

Han uttalte til Dagens Næringsliv at han tror vi bare har sett begynnelsen, og at han tror nedturen fortsetter i minst to år til, og ruster selskapene han er storeier i (deriblant Subsea 7) for å takle en oljepris helt ned mot 10 dollar per fat.

Vi hos Aksjeanalyser.com opprettholder vårt kursmål på 3-6 måneders sikt for oljeprisen ved 35 dollar per fat, mens vi heller ikke ser bort i fra at den kan stupe så lavt som til 10-20 dollar per fat på det laveste om 6-12 måneder.

Dersom den skulle falle helt ned mot 10-20 dollar så venter vi en rask og kraftig rekyl opp igjen fra slike lave nivåer, og at den så gjerne vil svinge mye i området mellom 40-60 dollar i de neste par årene.

Du kan følge utviklingen for oljeprisen (Brent Crude) hos IG her...

Les gjerne også vår analyse fra den 26. August av Statoil-aksjen her: "Statoil-aksjen kan stupe til 70,00 kroner".

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar