hits

Oljeprisen kan nå falle til 20 dollar

kommentarer


08.08.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen, og som i uken som gikk raste rett ned gjennom det viktige tekniske nivået rundt 50 dollar.

Fredag 07. August falt oljeprisen ytterligere etter at nok en telling av antall aktive rigger i USA igjen viste en økning den seneste uken.

Riggtellingene blir sett på som viktige for den landbaserte amerikanske produksjonene, og for balansen i oljemarkedet generelt.

Brent Spot endte fredag kveld norsk tid på 48,49 dollar, og falt dermed med over to prosent siden torsdag.

Brent-oljen er dermed falt godt under det viktige tekniske støttenivået rundt 50 dollar, og det er nå som vi har skrevet om i flere analyser den seneste tiden, lite støtte videre nedover for Brent-oljen før ned mot 36,00-40,00 dollar.

Les gjerne vår analyse av oljeprisen og Statoil-aksjen den 28. Juli 2015 her: "Venter nytt stup for Statoil-aksjen og oljeprisen"

Du kan følge utviklingen for oljeprisen (Brent Crude) hos IG her...

Du kan følge utviklingen for Statoil-aksjen hos Skandiabanken her...

Videre fall signaliseres nå altså for oljeprisen i ukene, og månedene fremover, og vi hos Aksjeanalyser.com ser nå oljeprisen (Brent Crude) ned mot 36,00-40,00 dollar i løpet av de neste 1-3 måneder.

På litt lenger sikt (6-12 måneder) mener vi hos Aksjeanalyser.com at oljeprisen gjerne kan komme til å falle så lavt som til 20 dollar, men da kortvarig, for så å gjerne få en kraftig rekyl opp igjen, og stabilisere seg neste par årene i området rundt 50,00-70,00 dollar.

Les gjerne vår analyse av oljeprisen den 04. August her: "Oljeprisen kan stupe til 20 dollar"

Du kan følge oljeprisen (Brent Crude) hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Kilde Chart: IG.com


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar