hits

Euroen koster nå 9 kr, og kan snart koste 10 kr

kommentarer


07.07.2015 - vi har i dag sett nærmere igjen på euro mot norske kroner.

Den norske kronen svekker seg tirsdag betydelig mot flere valutaer, deriblant euroen.

Bakgrunnen for den kraftige svekkelsen av kronen er blant annet et betydelig fall i oljeprisen de seneste dagene, og som i skrivende stund er ved 57,13 dollar. Oljeprisen har falt fra rundt 63,50  dollar den 30. juni 2015, og til nå altså rundt 57,13 dollar i dag tirsdag 07. Juli 2015.

Samtidig så er det mange som venter at Norges Bank vil sette ned renten både i september 2015, og gjerne også i desember 2015. Dette bidrar også til å svekke den norske kronen.

Det ble også publisert tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) tirsdag, og som viste at produksjonen i norsk industri gikk kraftig ned med 2,1 prosent fra april til mai 2015, i følge sesongjusterte tall publisert av Statistisk sentralbyrå (SSB). På forhånd var det ventet en vekst på 0,2 prosent.

En euro koster nå 9,00 kroner, og foruten noe teknisk motstand rundt 9,10 så tyder mye på at vi nå snart vil se euroen opp mot 9,50-10,00 om gjerne bare 3-6 måneder frem i tid. Les gjerne vår analyse av euro og andre valuter mot norske kroner fra fredag 03. Juli 2015 her...

Du kan følge kursen for euro hos IG her...


Kilde Chart: vikingen.se

Som vi har skrevet om i flere analyser helt siden oktober 2014 så venter vi i Aksjeanalyser.com at EUR/NOK kan komme til å stige opp mot 10 kroner, mens USD/NOK gjerne kan stige opp mot 9,00-9,50, og GBP/NOK ser vi opp mot 13,40.

Du kan følge kursen for dollar hos IG her...

En dollar koster nå 8,17 norske kroner, mens et britisk pund koster i dag 12,70 kroner.

Du kan følge kursen for britiske pund hos IG her...

Du kan lese våre seneste analyser av EUR/NOK, USD/NOK, og GBP/NOK fra fredag 03. Juli 2015 her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar