hits

Dollaren i 8,00 kroner - kan snart koste 9,50

kommentarer


03.07.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på ulike valutaer mot norske kroner.

Fredag skyter både dollar og euro igjen fart oppover mot norske kroner, og en dollar koster fredag ettermiddag 8,00 norske kroner. En euro koster fredag 8,87 kroner, mens et britisk pund koster 12,48 kroner.

Vi har på Aksjeanalyser.com skrevet om i flere analyser siden i fjor sommer at vi venter en kraftig oppgang i kursen for både dollar, euro og britiske pund målt mot norske kroner.

Allerede i oktober 2014 skrev på Aksjeanalyser.com, og på bloggen her, at vi ventet en oppgang i dollar mot norske kroner opp mot 9,00-9,50. Den gangen var dollaren i 6,72 norske kroner. Mens en dollar i dag altså har kommet opp i 8,00 kroner.

Vi venter ytterligere oppgang for både dollar, euro og britiske pund mot norske kroner neste 6-12 måneder.

En av bakgrunnene for at vi forventer videre oppgang for ulike utenlandske valutaer mot norske kroner er at vi som mange analytikere mener at det gjerne vil komme ytterligere et rentekutt fra Norges Bank i September 2015, og gjerne enda et rentekutt i Desember 2015. Samtidig så kommer vi stadig nærmere en renteøkning i USA.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


 


USD/NOK:

USD/NOK viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend, og hvor videre oppgang for USD/NOK signaliseres i tiden fremover.

Den bratt stigende trenden som kursen beveger seg innenfor indikerer at kursen for USD/NOK kan komme helt opp mot tidligere topp fra 2001 rundt 9,50.

Første tekniske motstandsnivå er nå rundt 8,20, men brytes det nivået så vil det utløses nye tekniske signaler om videre oppgang opp mot 9,00-9,50 for USD/NOK i løpet av neste 6-12 måneder.

Du kan følge med på kursen for USD/NOK hos IG her...


Kilde Chart: vikingen.seEUR/NOK:

EUR/NOK er også i en bratt stigende trend, og også her signaliseres videre oppgang for kursen for EUR/NOK i tiden fremover.

Etter å ha testet et teknisk støttenivå rundt 8,40 så skyter igjen kursen for EUR/NOK fart oppover, og første tekniske motstandsnivå som skal testes nå er rundt 9,10.

Bryter kursen for EUR/NOK opp gjennom 9,10-nivået så vil videre oppgang opp mot 9,50-10,00 signaliseres for EUR/NOK på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge med på kursen for EUR/NOK hos IG her...


Kilde Chart: vikingen.seGBP/NOK:

Kursen for GBP/NOK er også i en bratt stigende trend, og hvor også her videre oppgang for kursen til GBP/NOK signaliseres i tiden fremover.

Det første tekniske motstandsnivå for GBP/NOK er nå rundt 12,80, og brytes det nivået vil videre oppgang opp mot tidliere topper fra 2001 rundt 13,40 signaliseres for GBP/NOK på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge med på kursen for GBP/NOK hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar