hits

Tre nordiske aksjer med bra potensiale

kommentarer

20.04.2015 - Vi  har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre nordiske aksjer: Fastighets AB Balder B (Ticker: BALD B, Land: Sverige), Wallenstam B (Ticker: WALL B, Land: Sverige), og William Demant Holding (Ticker: WDH, Land: Danmark).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på disse tre nordiske aksjene, og vi ser et bra potensiale for dem alle på 3-6 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.Fastighets AB Balder B (Ticker: BALD B, Land: Sverige)

Fastighets AB Balder viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt SEK 150,00.

Det er nå støtte ned mot SEK 150,00-nivået ved korreksjoner ned i aksjen.

Videre oppover så er det nå lite teknisk motstand for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt SEK 180,00.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Fastighets AB Balder så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Fastighets AB Balder ved SEK 180,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Fastighets AB Balder hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Fastighets AB Balder är ett fastighetsbolag med med huvudsaklig inriktning på kommersiella fastigheter i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.balder.se


Kilde Chart: vikingen.seWallenstam AB Ser. B (Ticker: WALL B, Land: Sverige)

Wallenstam viser også en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres også for denne aksjen i tiden fremover innenfor den stigende trenden.

Aksjen er også i ferd med å utløse nye positive tekniske signaler nå ved å bryte opp gjennom SEK 150,00-nivået.

Momentum-indikatorer som Stochastics og MACD signaliserer begge videre oppgang for aksjen i tiden fremover, og et etablert brudd opp gjennom SEK 150,00-nivået ventes i løpet av den nærmeste tiden.

Det vil da være lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt SEK 170,00.

Basert på dette positive tekniske bildet for Wallenstam så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 170,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Wallenstam B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Wallenstam är ett av de ledande börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Bolaget bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Göteborg, Stockholm och Helsingborg. I kundbasen finns cirka 10.000 hushåll och 2.000 företag. Fastighetsbolaget satsar även på förnyelsebar energi genom att investera i vindkraft. Aktien har varit noterad på Stockholmsbörsen sedan 1984. Huvudägare är familjen Wallenstam. Huvudkontoret ligger i centrala Göteborg.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.wallenstam.se


Kilde Chart: vikingen.seWilliam Demant Holding (Ticker: WDH, Land: Danmark)

William Demant Holding viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen konsoliderer i det helt korte bildet, og finner støtte rundt DKK 567,00. Det er også støtte ved nedre trendlinje i den stigende trenden rundt dette nivået.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt DKK 600,00, men deretter er det lite teknisk motstand videre oppover før ved øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt DKK 640,00.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for William Demant Holding så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for William Demant Holding ved DKK 640,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Q-Free hos Nordnet her...

Kort om selskapet: The William Demant Group develops, manufactures and sells products and equipment designed to aid the hearing and communication of individuals. The Group focuses on four business activities: Hearing Devices, Hearing Implants, Diagnostic Instruments and Personal Communication.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.demant.dk

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar