hits

Tre nordiske aksjer med bra potensiale

kommentarer

08.04.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer i Norden: Hennes & Mauritz B (Ticker: HM B, Land: Sverige), DSV (Ticker: DSV, Land: Danmark), og Tryg (Ticker: TRYG, Land: Danmark).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre nordiske aksjene, og vi ser et bra potensiale for dem alle i månedene som kommer.

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!Hennes & Mauritz B (Ticker: HM B, Land: Sverige)

Hennes & Mauritz B viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen også i tiden fremover innenfor denne stigende trenden.

Etter å ha konsolidert i det helt korte bildet så finner aksjen nå støtte nedd mot nedre trendlinje i den stigende trenden, og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at aksjen gjerne står foran videre oppgang i løpet av den nærmeste tiden.

MACD momentum-indikator har også utløst nytt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Hennes & Mauritz B så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Hennes & Mauritz B ved SEK 390,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Hennes & Mauritz B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Klädkedjan Hennes & Mauritz, H&M, grundades i Sverige 1947. Idag kedjan av 1.700 butiker fördelade på 33 marknader. Den största marknaden är Tyskland. Antalet anställda överstiger 70.000. Storägare är familjen Persson, som också grundade företaget.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.hm.com


Kilde Chart: vikingen.seDSV A/S (Ticker: DSV, Land: Danmark)

DSV viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover innenfor denne stigende trenden.

Aksjen har nå utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt DKK 220,00, og det ligger nå støtte ned mot 220,00-nivået ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Videre oppover er det nå lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt DKK 250,00.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for DSV så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for DSV ved DKK 250,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til DSV hos Nordnet her...

Kort om selskapet: DSV is a global supplier of transport and logistics solutions with offices in more than 70 countries as well as an international network of partners and agents. The Group operates through the divisions DSV Road, DSV Air & Sea and DSV Solutions.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.dsv.com


Kilde Chart: vikingen.seTryg A/S (Ticker: TRYG, Land: Danmark)

Tryg viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover innenfor denne stigende trenden.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet så finner aksjen nå støtte ned mot nedre trendlinje i den stigende trenden, og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Tryg så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Tryg ved DKK 930,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Tryg hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Tryg is a Danish insurance company offering insurance products in three lines of businesses; private lines, commercial and Corporate. The company also sells guarantee insurances. Tryg operates in Denmark, Norway, Finland and Sweden.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.tryg.com

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar